Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Turtle Beach EAR FORCE XO4 STEALTH čierne

Zobraziť katalóg
Turtle Beach EAR FORCE XO4 STEALTH čierne
Slúchadlá herné, uzavreté, priedušné náušníky, 50 mm neodymové meniče, frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz, ovládanie hlasitosti, odnímateľný mikrofón, 3.5 mm audio konektor, kompatibilné s XBOX One a mobilnými zariadeniami
Kód:  TB101z Produktové číslo:  TBS-2320-02

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Turtle Beach EAR FORCE XO4 STEALTH čierne Predaj skončil

Turtle Beach EAR FORCE XO4 STEALTH čierne

Konzola Xbox One patrí medzi veľmi obľúbené herné platformy s veľkou škálou zábavných a často aj úplne exkluzívnych titulov. K pohlcujúcim zážitkom patrí okrem veľkej obrazovky aj perfektný zvuk. Máme pre vás veľmi kvalitné, ale zároveň cenovo dostupné slúchadlá od spoločnosti Turtle Beach. Ich neodymové meniče s priemerom 50 mm majú veľký podiel na tom, že budete počuť zvuky, ktoré by ste bežnými slúchadlami nepočuli, čím získate výhodu nad nepriateľom.

V príslušenstve sa nachádza tiež Ear Force adaptér, ktorý sa pripája priamo do herného ovládača Xbox One. Ponúkne hneď niekoľko ovládacích prvkov vrátane okamžitého stíšenia mikrofónu či reguláciu hlasitosti slúchadlového výstupu. Počas dlhého hrania veľmi oceníte príjemne zvolené materiály a najmä priedušné náušníky, pod ktorými sa vám nebudú toľko potiť uši.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Turtle Beach EAR FORCE XO4 STEALTH čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turtle Beach EAR FORCE XO4 STEALTH černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turtle Beach Ear Force xO4 STEALTH schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turtle Beach Ear Force xO4 STEALTH schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turtle Beach EAR FORCE XO4 STEALTH černá.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií