PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp, čierne

Zobraziť katalóg
Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp, čierne
Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, USB-A, pre PC a PlayStation 4, herný režim, priestorový zvuk 7.1, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 12 Hz–20000 Hz
Kód:  TB200a1 Produktové číslo:  TBS-2095-02
Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp, čierne Predaj skončil

Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp, čierne


Elitné herné slúchadlá Turtle Beach ELITE PRO 2 so skvelým zvukom a skvelým pohodlím

Herné slúchadlá Turtle Beach Elite Pro 2 sú oficiálne licencované pre PS4 a PS4 ProMedzi používateľmi sú obľúbené predovšetkým vďaka úžasnému priestorovému zvuku 7.1 Surround Sound a technológii zosilňujúcej zvuky Powerful Amplified, ktoré vás doslova vtiahnu do deja. Maximálny pôžitok z hry umocňuje systém pre elimináciu okolitého ruchu ComfortTec Fit. Súčasťou balenia je aj DTS herný ovládač SuperAmp - s jeho pomocou bude zvukový výkon na špičkovej úrovni. Tieto slúchadlá možno pomocou Bluetooth pripojiť aj k akémukoľvek iOS alebo Android zariadeniu. Stiahnuť si môžete aj mobilnú aplikáciu Turtle Beach Audio Hub pre prispôsobenie nastavenia ekvalizéra alebo streamovanie hudby počas hry.


Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp

  • Licencované PS4 a PS4 Pro
  • Vrátane SuperAmp ovládača
  • Prispôsobené na použitie s okuliarmi
  • Komfortné náušníky
  • Aplikácia Turtle Beach Audio Hub
  • Veľké 50 mm NanoClear meniče

Odolné a komfortné vyhotovenie slúchadiel

Aby ste sa cítili maximálne pohodlne pri dlhých herných seansách, disponujú slúchadlá Turtle Beach ELITE PRO 2 náušníkmi z pamäťovej peny s prímesou chladivého gélu, ktoré možno kedykoľvek vymeniť. Hladký kovový hlavový most nielen dobre vyzerá, ale zabezpečí slúchadlám veľkú odolnosť.

Patentovaný systém ProSpecs

Ak počas hrania nosíte okuliare, určite oceníte unikátny systém ProScpecs, ktorý vám umožní vytvoriť v náušniciach malú drážku, v ktorej možno schovať stranice okuliarov. Vďaka tomu vás nebudú tlačiť a vy sa môžete naplno venovať svojej hre a podať najlepší možný výkon. Pri tvorbe slúchadiel Turtle Beach ELITE PRO 2 sa myslelo na všetko.

50 mm Nanoclear meniče

Aby ste počuli každý krôčik, každé šuchnutie počas hry a zároveň zrozumiteľne počuli pokyny spoluhráčov, disponujú slúchadlá Turtle Beach ELITE PRO 2 50 mm meničmi. Tie boli špeciálne navrhnuté tak, aby sa vynímali na profesionálnej hernej scéne, kde musíte počuť absolútne všetko.

Herné slúchadlá Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp s Bluetooth konektivitou

Stiahnite si aplikáciu Turtle Beach Audio Hubb a a spárujte s Elite SuperAmp. Tým sa vám otvoria nové možnosti prispôsobenia si slúchadiel vašim potrebám. Nielenže možno využiť už preddefinované presety, ale môžete si vytvoriť aj svoj unikátny. Vďaka aplikácii a Elite SuperAmp budete môcť vybavovať aj svoje telefónne hovory, ak je to nutné.

Mikrofón s technológiou Truspeak

V Turtle Beach vedia, že v e-športoch je komunikácia úplne kľúčová. Stačí jediné rozhodnutie a môžete vyhrať alebo prehrať. Slúchadlá Turtle Beach ELITE PRO 2 disponujú profi mikrofónom s technológiou Truspeak, ktorá sa postará o to, aby bol každý pokyn jasne vypočutý - nahlas a jasne.

Streamujte svoj výkon podľa ľubovôle

Pripojte sa k Elite SuperAmp a streamujte svoj výkon v reálnom čase. So slúchadlami Turtle Beach ELITE PRO 2 aj vaši fanúšikovia okúsia, o aký fantastický zvuk ide.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, USB Type-A Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
12 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Funkcie
Odnímateľný Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ten rozsah je 16Hz až 20kHz a ne 20Hz...

Budou sluchátka fungovat na PS5 ?

jsou opravdu bezdrátová, když je filtr jako bezdrátová vyhledá? i na krabici v galerii je napsáni WIRED

Sú to vysokokvalitné slúchadlá, mrzí ma len absencia návodu buď v češtine alebo slovenčine. Nakoľko nie každý musí hneď vedieť manipulovať so systémom super amp. Na internete v našich jazykoch nenajdete recenzie alebo videá ako presne používať prístroj. Inak spokojnosť, no 2 deň si nad tým lámem hlavu postupne.

Diskusia a poradňa k Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp, čierne
Príslušenstvo pre Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turtle Beach ELITE PRO 2 + SuperAmp, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turtle Beach Elite Pro 2 + SuperAmp, fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií