Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Turtle Beach STEALTH 600X, biele

Zobraziť katalóg
Turtle Beach STEALTH 600X, biele
Herné slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, rádiofrekvenčné pripojenie, pre PC a Xbox ONE, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20 Hz–20000 Hz, menič 50 mm
Kód:  TB200b6 Produktové číslo:  TBS-2035-02

Turtle Beach STEALTH 600X, biele


Turtle Beach Stealth 600X je najnovší herný bezdrôtový headset certifikovaný pre Xbox One, ktorý vás ohromí skvelým a kvalitným zvukom. Technológia Windows Sonic Surround vám ponúkne pohlcujúci virtuálny priestorový zvuk, ktorý patrí k špičke vo svojej triede. Superhuman Hearing je špeciálna funkcia zameriavajúca sa na jemné zvuky - neunikne vám tak žiadny zvukový detail v hre. Tieto slúchadlá v štýlovom bielo-zelenom vyhotovení sú vybavené 50 mm meničmi a náušníkmi z pamäťovej peny - môžete si byť istí, že pohodlie si budete užívať počas celej doby hrania. Nechýba ani sklápací mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi a Beach Stealth 600X majú tiež patentovaný systém ProSpecs Glasses Relief System, čo ocenia ľudia s okuliarmi. Tento systém odstraňuje tlak na obrúčky a zvyšuje tak komfort. Na jedno nabitie vydrží až 15 hodín.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Turtle Beach STEALTH 600X

  • Navrhnuté pre Xbox One a počítače s Windows 10
  • Výdrž na jedno nabitie až 15 hodín
  • Konštrukcia prispôsobená pre hráčov s okuliarmi
  • Bezdrôtové pripojenie k hernej konzole
  • 50 mm neodymové meniče
  • Sklápací mikrofón
  • Náušníky z pamäťovej peny

Patentovaný systém ProSpecs

Ak počas hrania nosíte okuliare, určite oceníte unikátny systém ProScpecs, ktorý vám umožní vytvoriť v náušniciach malú drážku, v ktorej možno schovať stranice okuliarov. Vďaka tomu vás nebudú tlačiť a vy sa môžete naplno venovať svojej hre a podať najlepší možný výkon. Pri tvorbe slúchadiel Turtle Beach STEALTH 600X sa myslelo na všetko.

Bass Boost

Doprajte si zdokonalené a zosilnené basy s funkciou Bass Boost. Basy so slúchadlami Turtle Beach STEALTH 600X teraz nielen počujete, ale aj ucítite. Na výber budete mať aj ďalšie zvukové presety, takže si hravo nájdete taký, ktorý vám bude maximálne vyhovovať.

Dlhá výdrž batérie

Turtle Beach STEALTH 600X disponujú 15-hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie. To vám bohato vystačí na poriadnu porciu hrania.

Kvalitný mikrofón

Herné slúchadlá Turtle Beach STEALTH 600X majú kvalitný mikrofón, vďaka ktorému sa bez problémov dohovoríte so svojimi spoluhráčmi. Kričať nie je potrebné, pretože mikrofón má vysokú citlivosť a všetko čo poviete, bude odovzdané zrozumiteľne spoluhráčom. Ak mikrofón nebudete používať, stačí ho otočiť a spolu s tým dôjde aj k jeho stíšeniu.

50 mm Nanoclear meniče

Aby ste počuli každý krôčik, každé šuchnutie počas hry a zároveň zrozumiteľne počuli pokyny spoluhráčov, disponujú slúchadlá Turtle Beach STEALTH 600X 50 mm meničmi. Tie boli špeciálne navrhnuté tak, aby sa vynímali na profesionálnej hernej scéne, kde musíte počuť absolútne všetko.

Bezdrôtové prepojenie pomocou Xbox Wireless

Stavte na najlepšie bezdrôtové pripojenie slúchadiel Turtle Beach STEALTH 600X s hernými konzolami Xbox One a doprajte svojim ušiam kvalitný zvuk. Slúchadlá sa ku konzolám pripoja úplne rovnako ako bezdrôtový ovládač. Takže slúchadlá Turtle Beach STEALTH 600X stačí len zapnúť a môžete začať hrať.

Windows Sonic Surround

Užite si všepohlcujúci priestorový zvuk, ktorý oživí hry, filmy alebo prehrávanú hudbu.

Superhuman Hearing

So slúchadlami Turtle Beach STEALTH 600X okolo vás nič a nikto neprekĺzne. Počas hrania je totiž akýkoľvek zvuk kľúčový, a preto budete počuť každučký krok nepriateľov, prebíjanie zbraní či burácanie motora prichádzajúceho vozidla kdesi v diaľke. Posuňte svoj výkon na vyššiu úroveň s kvalitným herným headsetom Turtle Beach STEALTH 600X.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox ONE Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chci se zeptat, kdyz chci tyto sluchatka pripojit k PC musi k tomu byt jeste nejaky adapter nebo to jde pres bluetooth či nejak jinak dekuji

Diskusia a poradňa k Turtle Beach STEALTH 600X, biele
Príslušenstvo pre Turtle Beach STEALTH 600X, biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turtle Beach STEALTH 600X, bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turtle Beach STEALTH 600X, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turtle Beach STEALTH 600X, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turtle Beach STEALTH 600X, fehér.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií