AD homeoffice AD homeoffice

Turtle Beach STEALTH 600X, čierne

Zobraziť katalóg
Turtle Beach STEALTH 600X, čierne
3,0 1 hodnotení
Herné slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, rádiofrekvenčné pripojenie, pre PC a Xbox ONE, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20 Hz–20000 Hz, menič 50 mm
Kód:  TB200b5 Produktové číslo:  TBS-2015-02
Turtle Beach STEALTH 600X, čierne Predaj skončil

Turtle Beach STEALTH 600X, čierne

Bezdrôtový herný headset s 3D zvukom navrhnutý pre Xbox One

Turtle Beach Stealth 600X je najnovší herný bezdrôtový headset certifikovaný pre konzoly Xbox One, ktorý vás ohromí špičkovým zvukom. Technológia Windows Sonic Surround vám ponúkne pohlcujúci virtuálny priestorový zvuk patriaci k špičke vo svojej triede. Tento herný headset v štýlovom čierno-zelenom vyhotovení je vybavený 50 mm meničmi a ergonomickými náušníkmi z pamäťovej peny, vďaka ktorým si užijete dokonalý komfort počas celej dobuy hrania. Turtle Beach STEALTH 600X disponujú 15-hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Turtle Beach STEALTH 600X

  • Navrhnuté pre Xbox Series X|S, Xbox One a PC s Windows 10
  • Bezdrôtové pripojenie k hernej konzole
  • Vyladené 50 mm neodymové meniče
  • Frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 kHz
  • Sklápací Flip-Up mikrofón
  • Ergonomické vankúšiky z pamäťovej peny
  • Konštrukcia prispôsobená pre hráčov s okuliarmi
  • Integrované ovládanie hlasitosti
  • Výdrž na jedno nabitie až 15 hodín
  • Kompatibilné s Xbox Series X|S, Xbox One a PC


Patentovaný systém ProSpecs bezdrôtových slúchadiel Turtle Beach STEALTH 600X

Ak počas hrania nosíte okuliare, určite oceníte unikátny systém ProScpecs. Ten vám umožní vytvoriť v náušniciach malú drážku, v ktorej možno schovať stranice okuliarov. Vďaka tomu vás nebudú tlačiť a vy sa môžete naplno venovať svojej hre a podať najlepší možný výkon. Pri tvorbe slúchadiel Turtle Beach STEALTH 600X sa myslelo na všetko.

Funkcia Bass Boost

Doprajte si zdokonalené a zosilnené basy s funkciou Bass Boost. Basy so slúchadlami Turtle Beach STEALTH 600X teraz nielen počujete, ale aj ucítite. Na výber budete mať aj ďalšie zvukové presety, takže si hravo nájdete taký, ktorý vám bude maximálne vyhovovať.

Náhlavné slúchadlá Turtle Beach STEALTH 600X s kvalitným mikrofónom


Náhlavné slúchadlá STEALTH 600X majú kvalitný mikrofón, vďaka ktorému sa bez problémov dohovoríte so svojimi spoluhráčmi. Kričať nie je potrebné, pretože mikrofón má vysokú citlivosť a všetko čo poviete, bude odovzdané zrozumiteľne spoluhráčom. Ak mikrofón nebudete používať, stačí ho otočiť a tým sa vlastne stíši.

Hráčske slúchadlá STEALTH 600X s 50 mm Nanoclear meničmi

Aby ste počuli každý krôčik, každé šuchnutie počas hry a zároveň zrozumiteľne počuli pokyny spoluhráčov, disponujú slúchadlá Turtle Beach STEALTH 600X 50 mm meničmi. Tie boli špeciálne navrhnuté tak, aby sa vynímali na profesionálnej hernej scéne, kde musíte počuť absolútne všetko.

Bezdrôtové pripojenie slúchadiel cez hlavu STEALTH 600X pomocou Xbox Wireless

Stavte na najlepšie bezdrôtové pripojenie slúchadiel cez hlavu Turtle Beach STEALTH 600X s hernými konzolami Xbox One a doprajte svojim ušiam kvalitný zvuk. Slúchadlá sa ku konzolám pripoja úplne rovnako ako bezdrôtový ovládač. Takže slúchadlá Turtle Beach STEALTH 600X stačí len zapnúť a môžete začať hrať.

Windows Sonic Surround

Užite si očarujúci priestorový zvuk, ktorý oživí herné akcie, obľúbené filmy alebo prehrávanú hudbu. Technológia Windows Sonic Surround sa postará o vylepšenú reprodukciu priestorového zvuku, ktorý vás dokonale vtiahne do virtuálneho sveta a posunie herný zážitok na úplne novú úroveň.

Bezkáblové slúchadlá Turtle Beach STEALTH 600X s technológiou Superhuman Hearing

S hernými bezkáblovými slúchadlami Turtle Beach STEALTH 600X okolo vás nič a nikto neprekĺzne. Počas hrania je totiž akýkoľvek zvuk kľúčový, a preto budete počuť každučký krok nepriateľov, prebíjanie zbraní či burácanie motora prichádzajúceho vozidla kdesi v diaľke. Posuňte svoj výkon na vyššiu úroveň s kvalitným herným headsetom Turtle Beach STEALTH 600X.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox ONE Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dají se sluchátka použít i ke klasickému přenosu zvuku s televizi (resp.satelit, anténa.)nebo jsou určena pouze k hraní pro Xbox.dekuji

Diskusia a poradňa k Turtle Beach STEALTH 600X, čierne
Príslušenstvo pre Turtle Beach STEALTH 600X, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turtle Beach STEALTH 600X, černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turtle Beach STEALTH 600X, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turtle Beach STEALTH 600X, fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií