AlzaBoxy Q1 Guzzanti

TX48ALG 011

Zobraziť katalóg
TX48ALG 011 + 5 rokov záruka na motor po registrácii
5 9 hodnotení
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA filter, príkon 700 W, hlučnosť 69 dB, zberná nádoba o objeme 3,5 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 10 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu, regulácia výkonu a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 23,7 × 30 × 44,3 cm (V׊×H), hmotnosť 5,13 kg, čierna a sivá farba
Kód:  CANSV872 Produktové číslo:  39002206 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TX48ALG 011

Hľadáte skvelého pomocníka do vašej domácnosti? Potom určite oceníte vreckový vysávač HOOVER TX48ALG 011, ktorý vám so všetkým pomôže. Vysávač ponúka vysoký výkon, vďaka ktorému bude vaša domácnosť krásne čistá. Milo vás prekvapí veľkou kapacitou vrecka na prach. Ponúka aj bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému bude upratovanie úplná hračka. K ľahkému vysávaniu prispieva aj vysoká manévrovateľnosť vysávača, vďaka ktorej sa dostanete aj do ťažko prístupných miest ako sú priestory po posteľou, nábytkom, či stolom.


Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača HOOVER TX48ALG 011

  • Integrované príslušenstvo v tele vysávača
  • Vysávač ponúka pracovný rádius 10 m
  • Bohaté príslušenstvo
  • Ohľaduplný k životnému prostrediu
  • Šetrí energiu až o 50 %
  • Veľké vrecko na prach s kapacitou 3,5 l
  • Disponuje kvalitným EPA vreckom na separáciu prachu
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Dĺžka kábla je 7 m
  • Spodné otočné pogumované koliesko
  • 360° rotácia hubice pri tele vysávača

i

Príslušenstvo integrované v tele vysávača

Ergonomicky tvarovaná rukoväť Hi-Controller vám uľahčí prácu a manipuláciu s vysávačom. Rukoväť je možné použiť aj inými spôsobmi. Môžete ovládať energiu priamo na rukoväti, zvyšovať, alebo znižovať sací výkon, zapnúť, alebo vypnúť vysávač. HOOVER TX48ALG 011 je vybavený príslušenstvom, ktoré je integrované priamo v tele vysávača. Pri upratovaní tak budete mať všetko poruke, kedykoľvek budete potrebovať. Ide o malú prachovú kefu, hubicu na nábytok a štrbinovú hubicu. Tá sa vám zíde najmä pri vysávaní úzkych a ťažko prístupných priestorov za nábytkom, či štrbín medzi kúrením.

Vreckový vysávač HOOVER ponúka bohaté príslušenstvo

Súčasťou vybavenia vysávača HOOVER je kobercová a podlahová hubica All Floors Premium, ktorú využijete na všetky typy podláh. Parketová hubica sľubuje tú najlepšiu starostlivosť o vaše drevené, parketové, alebo laminátové podlahy. Mäkké štetiny a plstené kolieska vám umožnia vyčistiť jemné povrchy bez rizika poškriabania a následného zničenia podlahy. Ak máte doma domáceho maznáčika a trápia vás chlpy na pohovke či posteli, určite vás potešíme Mini Turbo Pet hubicou, ktorá vás týchto problémov zbaví. Hubica pomocou špeciálnych dýz pomôže dôkladne vysať všetky chlpy a nečistoty od vášho zvieratka.


Ohľaduplný k životnému prostrediu

Vreckový vysávač HOOVER TX48ALG 011 je vybavený Performance System 4 TOP Eco, ktorý zaručuje extrémne výkony na všetkých povrchoch. Žiadne problémy mu nerobia ani koberce a zároveň pri tom šetrí energiu až o 50 %.

Veľké vrecko na prach

Benefitom vreckového vysávača HOOVER TX48ALG 011 je veľké vrecko na prach s kapacitou 3,5 l. Vďaka tomu nemusíte vvrecko často vymieňať a dokupovať ďalšie. Vysávač je dokonca vybavený ukazovateľom naplnenia vrecka a posuvným kartónovým uzáverom na ľahkú manipuláciu a hygienické uzavretie vrecka.

Multifunkčný pomocník do domácnosti

Vreckový vysávač HOOVER TX48ALG 011 disponuje kvalitným EPA vreckom na separáciu prachu a EPA vreckom na výstupe, variabilným a jednoduchým nastavením výkonu s LED displejom na tele, penovým predmotorovým filtrom a dĺžkou hadice 1,7 metra. Ergonomicky tvarovaná rukoväť krásne zapadne do ruky, takže upratovanie je ľahšie. Spodné otočné pogumované koliesko a 360° rotácia hubice pri tele vysávača vám zaručí, že sa dostanete aj do ťažko prístupných priestorov. Vysávač ponúka pracovný rádius 10 m, s ktorým vysajete aj veľké priestory. Dĺžka kábla je 7 m a navíjať ho môžete pomocou pedála.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ upratovania
Vysávanie Hotovo!
Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Vysávanie Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Napájací kábel Hotovo!
Násada
Teleskopická trubica Hotovo!
Kefy
Prachová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, EPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
69 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
3,5 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
23,7 cm Hotovo!
Hĺbka
44,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,13 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má vysavač ovládání u rukojeti, jak je na obrázku? Děkuji

Dobrý den, je k tomuto typu vysyvače i inzerovaná žehlička ? Děkuji

Dobrý den, jaké se k tomuto (Hoover TX48ALG 011) vysavači dokupují sáčky ? Marek

Diskusia a poradňa k TX48ALG 011
Príslušenstvo pre TX48ALG 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover TX48ALG 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TX48ALG 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TX48ALG 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover TX48ALG 011.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií