AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+

Zobraziť katalóg
UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+
5 1 hodnotení
Ochranný kryt – vysoko odolný kryt s originálnym dizajnom, patentovaná kompozitná konštrukcia, rohy puzdra sú vystužené, spĺňa 2 krát vojenské drop-normy (MIL STD 810G 516.6)
Kód:  UAG054b68 Produktové číslo:  GLXS9PLS-M-CR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+ Predaj skončil

UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+

Zaobstaraním jedinečného ochranného krytu UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+ zaistíte pre váš mobilný telefón Samsung Galaxy S9+ perfektnú ochranu proti pádom, poškriabaniu, špine i prachu. Ochranné kryty zo série Monarch sú totiž tvorené 5 vrstvami kombinujúcimi tie najkvalitnejšie materiály. Medzi ne patrí pravá koža, polykarbonátový plát, gumená nárazu vzdorná vrstva a odolný polykarbonátový rám. Všetky vrstvy ochranného krytu sú následne spojené pomocou kovových skrutiek typu torx. Celkovo tak ochranný kryt UAG predstavuje nielen elegantný doplnok v červenom vyhotovení, ale aj skutočného pomocníka, ktorý váš telefón Samsung Galaxy S9+ ochráni aj v tých najnáročnejších situáciách. 

Kľúčové vlastnosti UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+

  • Ochranný kryt na mobilný telefón Samsung Galaxy S9+
  • Disponuje kvalitným spracovaním a dlhou životnosťou
  • Tvorený 5 vrstvami pre vysokú odolnosť
  • Použitie pravej kože, gumenej nárazu vzdornej vrstvy, polykarbonátového plátu a polykarbonátového rámu
  • Vrstvy spojené kovovými skrutkami typu torx
  • Elegantné červené vyhotovenie krytu UAG
  • Dvakrát spĺňa vojenské drop-normy MIL-STD 810
  • Testovaný v tých najnáročnejších podmienkach
  • Zaisťuje spoľahlivú ochranu proti pádom, poškriabaniu, špine i prachu

Ochranný kryt s dlhou životnosťou

Veľa ochranných krytov disponuje štandardom odolnosti MIL-STD 810, čo je potvrdenie o ich vysokej odolnosti a dlhej životnosti. Ochranný kryt UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+ však tieto vojenské normy spĺňa hneď dvakrát, čím sa dostáva na úplnú špičku. Kryt UAG Monarch bol navyše testovaný v ťažkých podmienkach proti vlhkosti, korózii, vibráciám i nárazom, a vo všetkých výborne obstál. Najúspešnejšia bola  skúška, kedy ochránil mobilný telefón počas 52 pádov z výšky 1,2 metra.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UAG Monarch Case Crimson Samsung Galaxy S9+.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií