AD homeoffice AD homeoffice

UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+

Zobraziť katalóg
UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+
5 1 hodnotení
Ochranný kryt – vysoko odolný kryt s originálnym dizajnom, patentovaná kompozitná konštrukcia, rohy puzdra sú vystužené, spĺňa vojenské drop-normy (MIL STD 810G 516.6)
Kód:  UAG054b62 Produktové číslo:  GLXS9PLS-A-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+ Predaj skončil

UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+

Chcete pre svoj mobilný telefón Samsung Galaxy S9+ spoľahlivé a veľmi odolné puzdro, ale zároveň nechcete zľaviť zo svojich nárokov na jeho vzhľad? Potom vám ponúkame atraktívne riešenie v podobe ochranného puzdra UAG Pathfinder Case Black, ktoré spĺňa prísne vojenské drop-normy MIL STD 810G 516.6. Protišmykový povrch na bokoch krytu navyše uľahčí každodennú manipuláciu a znižuje šancu na jeho upustenie. Aj napriek prípadnému pádu by sa váš telefón rovnako ťažko poškodil vďaka zosilnenej ochrannej vrstve, ktorá sa nachádza na rohoch. Úplnou samozrejmosťou je potom prístup ku všetkým konektorom, bočným tlačidlám aj ku otvoru na šošovku fotoaparátu a blesku.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu na UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+

  • Určený na mobilný telefón Samsung Galaxy S9+
  • Luxusný dizajn čiernej farby
  • Kvalitné vyhotovenie brúseného kovu
  • Tvrdý plášť krytu s jadrom z odolného plastu
  • Spĺňa vojenský štandard MIL-STD810G  
  • Protišmykový povrch
  • Zosilnená vrstva v rohoch
  • Chráni telefón proti pádom, poškriabaniu a nečistotám
  • Jednoduchý prístup k portom aj senzoru odtlačkov prstov
  • Praktický a ľahký ochranný kryt

Kvalitné spracovanie

Samotné ochranné puzdro UAG Pathfinder Case Black sa skladá z kombinácie ľahčeného kompozitu a tvrdeného plastu, čo má za následok mimoriadnu pevnosť aj odolnosť. Dômyselná konštrukcia navyše presahuje prednú stranu, takže sa nemusíte báť položiť telefón displejom nadol. Tento ochranný kryt sedí presne na mieru telefónu Samsung Galaxy S9+ a dodáva mu jedinečný elegantný vzhľad.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UAG Pathfinder Case Black Samsung Galaxy S9+.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií