Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm

Zobraziť katalóg
Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm
4,7 74 hodnotení
Anténa 27dBm s integrovaným WiFi 802.11 b/g/n, až 300Mbps, 2.4GHZ, MIMO, funkcia AP/Hotspot, 1x LAN, PoE
Kód:  PW085k Produktové číslo:  UAP-LR Stránky výrobcu
Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm Predaj skončil

Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm

Ubiquiti UniFi AP Long Range je vysokorýchlostná anténa s rýchlosťou prenosu až 300 Mbps. Na pokrytie využíva integrovaný Wifi signál v norme 802,11 b/g/n. Určená je napríklad do kancelárií, hotelov, ale vďaka neobmedzenému šíreniu siete je vhodná aj pre štadióny a pod. Anténa plne podporuje aj roaming pri odovzdávaní asociovaných klientov medzi jednotlivými AP.

Anténa je určená pre frekvenciu 2,4 GHz a ponúka zisk až 27 dBi. Dodávaná je s originálnym softvérom UniFi controler, vďaka ktorému je možné v rámci hotspot automaticky riadiť celú sieť. Tento centrálny manažment umožní nahrávať mapy a nastaviť základné parametre ako napríklad SSID, guest účet, úvodnú stránku, štatistiky prevádzky aj zoznam a štatút asociovaných klientov. Napája sa po ethernete s dodaným zdrojom PoE-24.

V balení nájdete potrebné príslušenstvo na montáž antény. Disponuje kompaktnými rozmermi, a preto ju môžete pohodlne umiestniť na stenu alebo strop.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Vnútorná Wifi anténa

Operačný mód:
AP/Hotspot

Frekvencia:
2,4 GHz

Prenosová rýchlosť:
až 300 Mbps

Normy:
802.11 b/g, 802.11 n

Chipset:
AR9287 Wireless Chip

Maximálny výstupný výkon:
27 dBi

Ďalšie vlastnosti:
Podpora VLAN podľa 802.1Q - pokročilé QoS - WLAN prioritization
Podpora izolácie klientov a ich plného roamingu pri odovzdávaní medzi AP
WMM - voice, video, best effort, background
Limit asociovaných klientov: 100+

Modulácia:
BPSK, QPSK, 16-QAM/64-QAM

Šifrovanie:
WEP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2 AES, 802.11i

Zhoda:
FCC, CE

LAN port:
1 x RJ45 10/100 Mbps

Napájanie:
24 V, 1 A (12 - 24 V PoE)

Prevádzková teplota:
-10 °C do 70 °C (14 °F do +158 °F)

Zisk:
2 × 3 - 4 dB

Procesor:
AR7240/400 Mhz

RAM:
64 MB

NAND:
8 MB

Rozmery:
200 x 200 x 365 mm

Hmotnosť:
0,29 kg

Farebné prevedenie:
Biele

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Použitie
Vonkajšie Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
PoE (Power over Ethernet) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
20 cm Hotovo!
Hmotnosť
290 g Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
3,6 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Mám taký problém vymenili mi router a stratil som signál lebo nový router nieje taký výkonný ako bol starý. Chcel by som pokrit signálom celý dom. Pomohla by mi táto vecička ku tomu?Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm. Bude sa to dať napojiť na router od T-komu?

Jaký je rozdíl mezi : Ubiquiti UniFi UAP-AC-LR https://www.alza.cz/ubiquiti-unifi-uap-ac-lr-d4016828.htm?o=1#popis a touto anténou -Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm ?

snížení přenosové rychlosti. co může být příčinou snížení rychlosti až 2,5 -3x v bytě? na kabel je to tak 75/50 a přes wifi vzdálené 4 metry je to 22/12

Dobry den, Je mozne pouzit tento AP za routrom TP-Link TL-WR841N ? Alebo je tento AP vhodny priamo na napojenie do siete providera?Dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když toto zařízení připojím do switche, do kterého jsou připojeny, např.: NAS úložiště a tiskárna, budu se moci (notebookem připojený k tomuto zařízení) dostat do úložiště a tiskat soubory? Předem děkuji za odpověd.

je tato anténa určená pro vnější instalaci nebo vnitřní?, nenašel jsem žádnou specifikaci odolnosti proti vodě. navíc v oddílu parametry a specifikace je napsáno Typ: Vnitřní Wifi anténa v sekci parametry a specifikace Funkce: Venkovní takže..jak to je?

Dobrý den, je možné použít tuto anténu na propojení dvou domů od sebe cca 500m??? Že by se jedna anténa dala na jeden barák a druhá na druhý?? Děkuji za odpověď.

zdravím, vyžaduje toto zariadenie aj unify cloud key alebo vie fungovať za routerom aj uplne samostatne??

Dobrý den, do rodinného připojení skrze WIFI jsem nyní začal uvažovat, po zjištění této technologie, nasazení https://www.alza.cz/ubiquiti-unifi-ap-long-range-27dbi-d457615.htm či nějaké obdobné variatny, a rád bych se Vás zeptal, zdali byste mi mohl na domácí přípojení k Internetu pomocí WIFI doporučit. Jde mi o to, aby signál měl větší dosah po celém domě, případně i na zahradu. Použití by bylo ve vnitřeních prostorách. Když by se použila tato technologie, co musím mít před tímto prvkem za prvek? Protože mám anténu od ISP, který je vlastně sám o sobě klient. Takže by to stačilo napojit přímo do antény nebo před to dát například Switch? Předem Vám děkuji za odpověď a přeji Vám hezký den. S pozdravem, Petr Volf

Dobry den, zaujimam sa o Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm a chcem sa spytat na realnu dlzku prenosu sygnalu. Moja situacia je nasledovna. Potrebujem preniest internetove pripojenie z budovy do dielne ktora je vzdialena asi 70 metrov. v priamej linii medzi routerom a prijimatelom by boli 4 steny. Chcem sa opytat ci by toto zariadenie bolo schopne preniest stabilne pripojenie so stratou rychlosti najviac 40%

Diskusia a poradňa k Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm
Príslušenstvo pre Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ubiquiti Unifi AP Long Range, 27dBm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ubiquiti Unifi AP Long Range, 27dBm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ubiquiti UNIFI AP, nagy hatótávolságú aktív Wifi Antenna 27dBm.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií