Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

UBTECH Jimu AstroBot

Zobraziť katalóg
UBTECH Jimu AstroBot
Robot –interaktívna stavebnica, zloženie do troch rôznych robotov, 397 súčiastok, možnosť zloženia bez akéhokoľvek náradia, 5 servomotorov, 2 LED svetlá, reproduktor, infračervený senzor
Kód:  UBJMK1 Produktové číslo:  JR0501
UBTECH Jimu AstroBot Predaj skončil

UBTECH Jimu AstroBot

S robotom UBTECH Jimovi AstroBot zábava nikdy nekončí

Astrobot je inteligentná robotická stavebnica, ktorý inteligenciou predčí aj váš smartphone. Obsahuje celkom 397 súčiastok a umožňuje z nich zložiť tri rôzne roboty - Astrona, Rovera a AstroBota. Každý je iný a vyniká vlastnými prednosťami, ktoré môžeš navyše programovať v aplikácii na telefóne. Jeden vie chodiť a tancovať, druhý jazdiť a ďalší zase preskúmavať okolie. Vďaka integrovanému Bluetooth môžete odovzdávať robotovi inštrukcie o tom, čo má robiť.

 UBTECH Jimu AstroBot
 

 UBTECH Jimu AstroBot
 

Kľúčové vlastnosti robota UBTECH Jimovi AstroBot

  • Interaktívna stavebnica
  • Zloženie do troch rôznych robotov
  • 397 súčiastok
  • Možnosť zloženia bez akéhokoľvek náradia
  • Infračervený senzor
  • 5 servomotorov
  • Konektivita Bluetooth 3.0/4.0 BLE + EDR
  • Ovládaním cez telefón (Android, iOS)

Jednoduché ovládanie pomocou mobilného telefónu

Robot UBTECH Jimovi AstroBot je prostredníctvom Bluetooth technológie pripravený na úlohy, ktoré mu zadáte v aplikácii svojho smartphonu. Úlohy raďte interaktívne za seba a robot ich bude jednu po druhej vykonávať. Roboti podporujú mobilné telefóny so systémom Android 4.0.3 a vyššie a iOS 7.0 a vyšší.

 UBTECH Jimu AstroBot
 

 UBTECH Jimu AstroBot
 

Zostavte si jedného z troch robotov

Astron

Je šikovný, temperamentný a odvážny. Vie spievať, tancovať a púšťa sa do vedeckých výskumov. Prehráva hudbu, na ktorú tancuje a bliká pritom do rytmu svojimi 16 farebnými LED svetlami.

Rover

Je vyspelý, odvážny, zodpovedný a opatrný. Vie jazdiť a vyhýbať sa prekážkam vďaka infračervenému senzoru. Vie blikať LED svetlami alebo trúbiť.

AstroBot

Je šikovný a optimistický. Vie tancovať a spievať. Bliká LED svetlami do rytmu, vie sa predstaviť, pohybom ruky a blikaním vyjadruje emócie a rozpráva príbehy.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UBTECH Jimu AstroBot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UBTECH Jimu AstroBot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UBTECH Jimu AstroBot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UBTECH Jimu AstroBot.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií