Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ufesa GlidePro PV2600

Zobraziť katalóg
Ufesa GlidePro PV2600
Žehlička – naparovacia, na bielizeň, príkon 2600 W, vertikálne naparovanie, odvápňovanie, samočistenie a funkcia kropenia, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) a rýchle nahriatie, objem nádržky 280 ml, parný výkon 35 g/min, parný ráz 180 g/min, materiál žehliacej plochy keramika, dĺžka kábla 1,9 m, čierna farba
Kód:  UFENZ401 Produktové číslo:  PV2600

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ufesa GlidePro PV2600

Ak chcete žehličku s naparovaním, mohla by vám prísť vhod naparovacia žehlička Ufesa. Materiálom použitým na výrobu žehliacej plochy je keramika. Ide o jeden z najkvalitnejších materiálov, vďaka ktorému sa žehlička ľahko kĺže po všetkých typoch tkanín. S príkonom 2600 W sa rýchlejšie zahreje na prevádzkovú teplotu a bude nachystaná na žehlenie. Žehlička je vybavená parným výkonom 35 g/min, s ktorým hravo vyžehlíte aj hrubšie látky. Ak sa stále objavujú na látke záhyby, stačí využiť silnejší parný ráz, ktorý je možné zvýšiť až na 180 g/min. Žehlička má vo výbave nádobku na vodu s objemom 280 ml. K pohodlnému ovládaniu žehličky prispieva 1,9m prívodný kábel. So žehličkou Ufesa účinne vyžehlíte pokrčené záhyby na vašom oblečení.

Hlavné prednosti žehličky Ufesa GlidePro PV2600

  • Naparovacia žehlička na bielizeň Ufesa vám pomôže so žehlením bežných odevov
  • Jej keramická žehliaca plocha ľahko kĺže po všetkých typoch tkanín
  • Príkon s výškou 2600 W žehličku rozohreje za krátku chvíľu
  • Parný výkon žehličky dosahuje 35 g/min
  • Odolné záhyby zvládne pridaný parný ráz so silou až 180 g/min
  • K dispozícii je tiež nádobka na vodu s objemom 280 ml
  • Napájací kábel žehličky je dlhý 1,9 m
  • Systém odvápňovania umožní použiť vodu z kohútika

Vymoženosti naparovacej žehličky Ufesa

Žehlička Ufesa je obľúbená pre svoje pridané funkcie. Určite oceníte jej odvápňovací systém, ktorý zbaví žehličku vodného kameňa. Môžete tak používať namiesto destilovanej vody aj vodu z kohútika. Protiodkvapkávací systém vám pomôže pri žehlení jemných materiálov pri nízkych teplotách, počas ktorých bývajú často žehličky náchylné odkvapkávať vodu na šaty. Žehlička poskytuje funkciu rýchleho nahriatia, takže bude pripravená na prácu v priebehu niekoľkých sekúnd. Dodajte svojmu oblečeniu sviežosť, aj keď visí, vďaka funkcii vertikálneho naparovania. Žehliaca plocha sa veľmi jednoducho udržiava vďaka funkcii samočistenia, nelipnú na nej prichytené nečistoty. Niekedy je potrebné nepoddajné záhyby ľahko navlhčiť. Stlačením tlačidla spustíte jemné rozprašovanie a bielizeň tak zvláčnie. Doplnkové funkcie žehličky na bielizeň Ufesa dokážu žehlenie spríjemniť.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie, Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie, Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 600 W Hotovo!
Parný výkon
35 g/min Hotovo!
Parný ráz
180 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ufesa GlidePro PV2600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ufesa GlidePro PV2600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ufesa GlidePro PV2600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ufesa GlidePro PV2600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ufesa GlidePro PV2600.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií