Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

UMIDIGI Uwatch GT Matte Black

Zobraziť katalóg
UMIDIGI Uwatch GT Matte Black
4,2 10 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  UMIgt01 Produktové číslo:  UMI000082

UMIDIGI Uwatch GT Matte Black

Inteligentné fitness hodinky navrhnuté na aktívny život

Smart hodinky UMIDIGI Uwatch GT Matte Black ponúkajú inteligentné senzory na meranie pohybových aktivít a množstvo inteligentných funkcií, ktoré uľahčia váš každodenný život. Hodinky disponujú puzdrom z nehrdzavejúcej ocele vodotesným až do hĺbky 50 m a pohodlným silikónovým remienkom čiernej farby. K dispozícii sú režimy na meranie až 12 športových aktivít, monitoring kvality spánku, či funkcia na meranie krokov a zdolanej vzdialenosti. Určite vás poteší aj kapacita batérie, ktorá na jedno nabitie vydrží až 15 dní.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek UMIDIGI Uwatch GT Matte Black

  • 1,33" TFT displej s tvrdeným sklíčkom
  • Pevné puzdro z nehrdzavejúcej ocele
  • Pohodlný silikónový remienok
  • Precízny senzor merania tepu zo zápästia
  • Výpočet kalórií, meranie vzdialeností, monitoring spánku
  • Vodotesný dizajn 50 m (5 ATM)
  • 12 prednastavených športových režimov
  • Batéria vydrží až 15 dní
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS)
  • Kompatibilné s mobilnou aplikáciou VeryFitPro (Android, iOS)

Hodinky UMIDIGI Uwatch GT vhodné na šport i do spoločnosti

Hodinky UMIDIGI Uwatch GT prichádzajú s inovatívnym atraktívnym dizajnom s duálnou korunkou, ktorý je vhodný nielen na športovanie, ale aj na vychádzky do spoločnosti. Hodinky sú vybavené 47 mm puzdrom z nehrdzavejúcej ocele s dvoma fyzickými gombíkmi, ktoré zachovávajú klasické prvky hodiniek a uľahčujú ovládanie pri športe. Štýlový vzhľad podporuje kvalitný silikónový remienok so šírkou 19 mm, ktorý je priedušný a šetrný k pokožke.

12 prednastavených športových režimov

Inteligentné športové hodinky UMIDIGI Uwatch GT Matte Black sa stanú vaším praktickým osobným fitnes asistentom, ktorý sa postará o presné meranie pohybových aktivít a ich následnú analýzu v mobilnej aplikácii. Hodinky ponúkajú nastavené režimy na 12 rôznych športov ako je chôdza, beh, jazda na bicykli, eliptický tréning, veslovanie, alebo joga. Vďaka vodotesnému dizajnu sú vhodné aj do bazéna.

Senzor tepovej frekvencie a meranie dennej aktivity

Precízny optický senzor HX3600 zabezpečí nepretržité meranie vašej tepovej frekvencie priamo zo zápästia. Pri príliš vysokých hodnotách vás hodinky upozornia jemným vibrovaním na prekročenie limitu, aby bol váš tréning maximálne efektívny. Vo výbave inteligentných hodiniek UMIDIGI Uwatch GT nechýbajú praktické fitness funkcie na výpočet kalórií, meranie krokov, vzdialenosti, alebo monitoring spánku.

Energeticky úsporný čip na predĺženie životnosti batérie

Vďaka nízkoenergetickej čipovej zostave NORDIC s optimalizovaným riadením spotreby ponúkajú smart hodinky UMIDIGI Uwatch GT dlhú životnosť batérie, ktorá je pri bežnom používaní 10 až 15 dní na jedno nabitie. Moderné bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 je aj úspornejšie ako jeho predchádzajúca verzia a navyše zabezpečí oveľa rýchlejšie a stabilnejšie spárovanie s vaším inteligentným mobilným telefónom.

Príjem notifikácií z mobilného telefónu

Po spárovaní hodiniek UMIDIGI Uwatch GT s inteligentným mobilným telefónom môžete priamo na vašom zápästí prijímať oznámenia o telefónnych hovoroch, SMS správach, e-mailoch, aktuálnom počasí, zobrazovať upozornenia zo sociálnych sietí a podobne. Hodinky navyše ponúkajú zdokonalenú funkciu automatického rozsvietenia displeja pohybom ruky, čo uľahčuje kontrolu času a ďalších dôležitých informácií.

Farebný dotykový TFT displej hodiniek UMIDIGI Uwatch GT

1,33" TFT farebný displej je chránený vysoko kvalitným tvrdeným sklom, ktoré je odolné proti poškriabaniu a ponúka dokonalú ochranu proti preniknutiu vody a prachu. Na prispôsobenie vzhľadu hodiniek UMIDIGI Uwatch GT podľa momentálnej nálady si môžete vyberať zo širokej ponuky štýlových ciferníkov s analógovým, alebo digitálnym zobrazením času.

Mobilná aplikácia VeryFitPro

Športové smart hodinky UMIDIGI Uwatch GT Matte Black sú kompatibilné s mobilnou fitness aplikáciou VeryFitPro (Android, iOS), ktorá umožňuje prezerať a analyzovať namerané dáta vrátane ďalších funkcií, ako je nastavenie denných cieľov, meranie spálených kalórií, monitoring spánku, alebo zdieľanie nameraných hodnôt s vaším trénerom či priateľmi. Aplikácia ponúka prehľadné používateľské rozhranie, ktoré je kompletne lokalizované do češtiny.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, viete mi poradiť aký presný typ nabíjacieho kábla by som mal kúpiť na tieto hodinky? Kúpil som si u Vás nabíjací kábel Aligator Watch Pro ale mi nepasuje. Vopred Vám ďakujem za skorú odpoveď.

Dobry den chel by som sa spytat ci predavate remienky na typ hodyniek UMIDIGI Uwatch GT Matte Black ak ano tak gumene alebo kovove

Dobrý deň, viete mi poradiť kde by som mohol kúpiť príslušenstvo na tieto hodinky a to konkrétne remienok nakoľko sa mi pokazil. Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, jaký náhradní napájecí kabel mohu k hodinkám koupit? Děkuji

Prosím o adresu autorizovaného servisu na hodinky umidigi GT. Děkuji za odpověď.

Lze u hodinek vyměnit baterii?Kde se dá koupit,nebo kam hodinky zaslat?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli hodinky měří i krevní tlak, nebo pouze tep? Děkuji.

Dobry den Da sa prosim na hodinkach vypnut bluetooth. vdaka

Jak je dlouhý interval rozsvícení ciferníku,a jestli se dá nastavit.Dekuji za odpověď.

Dobrý deň, chcem sa opýtať. Pri prichádzajúcim hovorte ukazujú hodinky konkrétne meno volajúceho zo zoznamu kontaktov v mobile alebo iba číslo? Ďakujem

123...
Diskusia a poradňa k UMIDIGI Uwatch GT Matte Black
Príslušenstvo pre UMIDIGI Uwatch GT Matte Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UMIDIGI Uwatch GT Matte Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UMIDIGI Uwatch GT Matte Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UMIDIGI Uwatch GT Matte Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UMIDIGI Uwatch GT Matte Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií