AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black

Zobraziť katalóg
UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black
4,5 8 hodnotení
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, stav batérie, ovládanie mobilu, notifikácie z mobilu, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilné s Android a iOS, chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: nehrdzavejúca oceľ, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  UMIu201 Produktové číslo:  UMI000068

UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black

Osobný fitness asistent na vašom zápästí

Smart fitness hodinky UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black vás na prvý pohľad zaujmú elegantným celokovovým dizajnom, vďaka ktorému sú vhodné nielen na športové aktivity, ale aj do spoločnosti. Aj napriek jednoduchému vzhľadu ponúkajú hodinky množstvo inteligentných funkcií ako je meranie dennej aktivity, prednastavené cvičebné režimy, monitoring spánku, či príjem mobilných notifikácií. UMIDIGI Uwatch2 majú špičkový IPS displej s dotykovým ovládaním. Hodinky sa pýšia kapacitou batérie na úrovni až 25 dní.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black

  • Elegantný celokovový dizajn
  • 1,3" farebný TFT displej s 2,5D tvrdeným sklíčkom
  • Senzor meria tep zo zápästia
  • Výpočet kalórií, meranie prejdenej vzdialenosti, monitoring spánku
  • Vodotesný dizajn (certifikácia IP67)
  • Prednastavené cvičebné režimy
  • Batéria vydrží až 25 dní
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Diaľkové ovládanie hudobného prehrávača
  • Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS)
  • Náhradný silikónový remienok súčasťou balenia

Jedinečný celokovový dizajn smart hodiniek UMIDIGI Uwatch2 s dotykovým IPS displejom

Pri výrobe smart hodiniek UMIDIGI Uwatch2 boli využité jedinečné materiály, vďaka ktorým sú hodinky oveľa odolnejšie. Hodinky disponujú celokovovým unibody puzdrom, ktoré dopĺňa elegantný magnetický remienok z nehrdzavejúcej ocele. Prednej strane dominuje 1,33" dotykový IPS displej s výbornými pozorovacími uhlami, ktorý je vybavený 2,5D zakriveným tvrdeným sklom poskytujúcim dokonalú ochranu proti poškriabaniu.

Vodotesné puzdro

Inteligentné hodinky UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black disponujú vodoodolným dizajnom s krytím IP67, vďaka ktorému sú chránené pred prachom a bez problémov odolajú ponoreniu do vody na 30 minút a do hĺbky až 1 metra. Môžete ich teda bez obáv nosiť do sprchy, alebo s nimi športovať aj v nepriaznivom počasí.

Kovový remienok

Kovový remienok s magnetickým zapínaním

Remienok z nehrdzavejúcej ocele je vybavený magnetickým zapínaním na rýchle a stabilné pripevnenie. Vďaka špeciálnemu konektoru môžete remienok ľahko odňať a vymeniť za iný. Súčasťou príslušenstva je náhradný silikónový remienok vhodný na športové aktivity.

Senzor srdcovej frekvencie

Celodenné sledovanie srdcovej frekvencie

Smart hodinky UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black sú vybavené pokročilým optickým senzorom tepu s vysokou presnosťou merania. Vďaka tomu môžete počas celého dňa sledovať srdcovú frekvenciu. Hodinky UMIDIGI vás môžu upozorniť na prekročenie hraničnej hodnoty vašej frekvencie.

Cvičebné režimy

Cvičebné režimy

Aby ste vyťažili váš športový potenciál na maximum, môžete si vyberať z prednastavených športových režimov (beh, chôdza, bicyklovanie, futbal atď.), ktoré v reálnom čase zobrazujú namerané dáta, pomáhajú vám rozvíjať vaše cvičebné návyky a zlepšovať celkovú kondíciu.

Meranie dennej aktivity

Meranie dennej aktivity

K dispozícii je množstvo fitness funkcií, pomocou ktorých môžete spočítať spálené kalórie, analyzovať kvalitu spánku, či merať počet krokov a vzdialenosť. Nechýba ani budík, stopky či inteligentné upozornenie na dlhšiu nečinnosť pre lepšiu motiváciu k aktivite.

Kapacita batérie až 25 dní

Vysoká kapacita batérie

Vďaka kombinácii úsporného čipu Nordic 52832 a veľkokapacitnej 180 mAh batérie je zabezpečená životnosť až 10 dní pri bežnom používaní. V pohotovostnom režime s vypnutým Bluetooth a senzorom srdcového tepu je životnosť predĺžená až na 25 dní.

Vymeniteľné ciferníky

Prispôsobiteľný vzhľad hodiniek UMIDIGI Uwatch2

Na dosiahnutie dokonalého vzhľadu môžete ľubovoľne meniť dizajn ciferníka hodiniek UMIDIGI Uwatch2. K dispozícii je viacero štýlových tapiet, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Príjem notifikácií z mobilného telefónu

Inteligentné hodinky UMIDIGI Uwatch2 môžete spárovať s vaším mobilným telefónom cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0, ktoré sa postará o rýchle a stabilné pripojenie. Po prepojení so smart telefónom môžete priamo na vašom zápästí prijímať oznámenia o telefónnych hovoroch, SMS správach, e-mailoch, aktuálnom počasí, zobrazovať upozornenia zo sociálnych sietí a pod. Nechýba ani funkcia na diaľkové ovládanie hudby, alebo spúšte fotoaparátu bez nutnosti vyberať telefón z vrecka.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
73 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň dá sa pozrieť celý obsah správy z messengra na hodinkách?

Fce budík/připomenutí. Kolik časových upozornění se dá nastavit? Dá se nastavit zvuk budíku (hudba) a délka a hlasitost buzení (u zvuku i vibrací)? Díky

Dobrý den, je možno pro tyto hodinky stáhnout nějaký analogový ciferník? Pokud ano, rád bych viděl jak vypadá, dá se někde shlédnout? Děkuji předem. Šašek

Dobrý den, jde v hodinkach nastavit angličtina?

Zdravím, chci se zeptat, budou hodinky skvělé fungovat, když je spojím s telefonem Samsung A5 (2017)? Nebudou se odpojovat a blbnout

Dobrý den, na hodinkách mi nejde stáhnout jiný ciferník. Hodinky spárováné s telefonem jsou. Kde je tedy problém?

Dobry den, chcem sa spytat ake sportove rezimy maju dane hodinky? Dakujem

dobrý den, daji se hodinky propojit s IOS 13.6? Děkuji.

Dobrý deň, Hodinky prestali fungovať, iba vibrujú a preblikávajú na zelenú farbu, nejde ich ani vyhľadať v mobile po zapnutí bluethootu Ďakujem za radu

Dobrý deň, Hodinky prestali fungovať, iba vibrujú a preblikávajú na zelenú farbu, nejde ich ani vyhľadať v mobile po zapnutí bluethootu Ďakujem za radu

12
Diskusia a poradňa k UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black
Príslušenstvo pre UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií