PET Aplikace

Umývacie tablety do umývačiek 25 ks

Zobraziť katalóg
Umývacie tablety do umývačiek 25 ks
- Tablety do umývačiek riadu 5v1, odstraňuje mastnotu: Účinné umývacie tablety odstraňujú mastnotu a ponechávajú povrch perfektne čistý. Dezinfikuje: Počas každého umývania uvoľňuje aktívny kyslík pre zaistenie maximálnej hygienickej čistoty riadu. VÄČŠIA ČISTIACI SILA: Zloženie je ešte účinnejší vďaka použitiu novej generácie enzýmov. JEDNODUCHÉ Umyté: Zloženie obsahuje povrchovo aktívne látky a špecifi cké polyméry, ktoré ponechávajú povrch skla a riad lesklý a bez šmúh. PREVENCIA vodného kameňa: Vyvážené zloženie bohaté na odlučovače zmäkčuje pri každom umývaní vodu. 25 tabliet
Kód:  PRI001m Produktové číslo:  myckatablety

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Umývacie tablety do umývačiek 25 ks Predaj skončil

Umývacie tablety do umývačiek 25 ks

Tabletový čistiaci prostriedok značky Indesit je skvelý pomocník pre vašu umývačku, a to nielen pri odstraňovaní ťažko umývateľných nečistôt. Okrem perfektne čistého povrchu bez mastných škvŕn sa môžete tešiť aj na dezinfekčné účinky, ktoré zaisťuje uvoľňujúce sa aktívny kyslík. Nechýba ani nová generácia enzýmov alebo špecifické polyméry, ktoré zanechávajú povrch riadu krištáľovo lesklý a bez šmúh. Navyše vďaka vodu zmäkčujúcemu zloženiu bohatému na odlučovače ochránite spotrebič aj pred usadzovaním vodného kameňa.

  • 5v1 - odstraňuje mastnotu, dezinfikuje, väčšia čistiaca sila, lesklý povrch a prevencia vodného kameňa

Balenie obsahuje:
25 tabliet (každá tableta váži 20 gramov (1 tableta na každý cyklus)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mycí tablety do myček 25 ks.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií