AlzaPlus+ drogerie PET

UNICLED KOREAN MASK

Zobraziť katalóg
UNICLED KOREAN MASK
5 1 hodnotení
– svetelná LED terapia z pohodlia domova, so 7 možnosťami osvetlenia, pre ďalšie zvýšenie účinkov UNICSKIN dermokozmetických ampuliek, sedem farieb pre sedem rozdielnych požiadaviek na pokožku
Kód:  UNIKO842 Produktové číslo:  606110921534

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

UNICLED KOREAN MASK

Trápia vás vrásky, akné, jazvy, začervenanie či naopak bledosť kože vašej tváre, hyperpigmentácia alebo zvýšená tvorba kožného mazu? Než s niektorým z týchto problémov pobežíte k lekárovi, čo skúsiť problémy odstrániť inou formou liečby, z pohodlia domova? Vyskúšajte svetelnú LED masku UNICLED KOREAN MASK! LED svetelná terapia je jednoduchá, vysoko účinná, neinvazívna a alternatívna liečba inou formou ako je infiltrácia kyseliny hyalurónovej alebo napríklad botoxu. LED svetlo z masky stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu, a tým zvyšuje prietok krvi, eliminuje kolagenázu a pokožka sa vďaka terapii stáva omladená, jej vzhľad je zdravší. 

Kľúčové vlastnosti svetelnej LED masky UNICLED KOREAN MASK

  • LED svetelná terapia pomocou LED masky
  • Alternatívna liečba kožných problémov
  • LED svetlo stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu
  • 7 druhov farieb svetla
  • Bez použitia UV a laserov
  • Plne bezpečná technika
  • Použitie masky UNICLED KOREAN je bezbolestné
  • Maska ??nepoškodzuje oči
  • Žiadne vedľajšie účinky
  • Dermatologicky testované
  • Napájací kábel

Vyberte si zo 7 druhov farieb LED svetla a odstráňte nežiadúci problém

Maska UNICLED KOREAN ponúka 7 možností osvetlenia, z ktorých každé svetlo má účinok na rôzny kožný problém. Svetelná maska ??dokáže integrálne liečiť vrásky a výrazové línie, pokožku poškodenú slnkom, hyperpigmentáciu, melazmu, akné, maska ??tiež reguluje kožný maz, materské znamienka a jazvy, začervenanie či vyblednutie kože, pomôže aj s nedostatkom kyslíka a nedostatkom svetelnosti. Masku teda stačí jednoducho priložiť na tvár, zvoliť vhodný typ LED osvetlenia a užiť si ozdravnú relaxačnú kúru. Vaša pokožka bude po použití UNICLED KOREAN pôsobiť omladeným vzhľadom, bude zdravšia a vitálnejšia. 

Plne bezpečná technika

Vôbec sa nemusíte obávať, že by svetelná maska ??vašej pleti uškodila. Maska nepoužíva lasery ani UV svetlo, bola dermatologicky testovaná a nepotvrdili sa žiadne vedľajšie účinky. Jej použitie je bezbolestné a nepoškodzuje oči. Bolo tiež preukázané, že maska ??UNICLED KOREAN MASK podporuje lepšiu absorpciu komplementárnych dermokozmetických prípravkov. Maska vám teda v žiadnom prípade neublíži, naopak, pomôže s akýmkoľvek kožným problém a vy si navyše užijete príjemnú relaxačnú procedúru. 

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Upokojujúci, Proti vráskam Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Upokojujúci, Proti vráskam Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNICLED KOREAN MASK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UNICLED KOREAN MASK.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií