Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

Unold 18122

Zobraziť katalóg
Unold 18122
Rýchlovarná kanvica 2200 W, objem 1,7 l, odnímateľná základňa, otváranie veka stlačením tlačidla, napájací kábel 0,75 m, farba červená
Kód:  UNLRK001 Produktové číslo:  18122

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Unold 18122

Výkonná rýchlovarná kanvica nemeckej značky Unold vás poteší množstvom užitočných funkcií a jej elegantný dizajn z ušlachtilej ocele skvele zapadne prakticky do akejkoľvek modernej kuchyne. Vzhľadom ku kapacite 1,7 litrov ju oceníte aj vo väčšej rodine, lebo s ňou ráno pripravíte čaj či kávu skutočne každému. Kanvica vám ponúkne inovatívne bezkáblové použitie   a poteší vás tiež jej tepelne izolovaná ergonomická rukoväť. Stredový konektor otočný o 360° sa hodí pravákom aj ľavákom, vďaka nemu totiž kanvicu nasadíte na podstavu z akéhokoľvek smeru. 

Veko s bezpečnostným zámkom otvorte stlačením tlačidla a cez vonkajší ukazovateľ môžete sledovať stav vody. Vykurovacia špirála je skrytá v ohrievacej základni z ušlachtilej ocele a samozrejmosťou je maximálna bezpečnosť obsluhy. Kanvica sa automaticky vypne po dosiahnutí teploty varu,   a predídete tak nepríjemným nehodám v kuchyni. Nechýba ani filter proti vodnému kameňu, ktorý pri čistení jednoducho vyberiete. S mimoriadne ľahkou kanvicou sa vám bude dobre pracovať a vďaka kompaktným rozmerom ani nezaberie veľa miesta pri skladovaní.

Moderná rýchlovarná kanvica Unold

  • Antikorové povrchové vyhotovenie
  • Štýlový dizajn v červenej farbe
  • Objem 1,7 litrov a príkon 2200 wattov
  • Prevádzka bez nepraktického kábla
  • Vyberateľný filter proti vodnému kameňu
  • Otváranie veka stlačením tlačidla
  • Nasadenie na základňu z akéhokoľvek smeru
  • Vyššia bezpečnosť s automatickým vypnutím
  • Skrytá tepelná špirála v antikorovej ohrievacej základni
  • Na vonkajšej strane ukazovateľ stavu vody
  • Váha iba 0,8 kg na pohodlnú obsluhu
  • Úsporné skladovanie s uložením kábla v základni

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Unold 18122 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNOLD 18122. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Unold 18122. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Unold 18122. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UNOLD 18122.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií