Unold 78605

Zobraziť katalóg
Unold 78605
Stolný mixér 2000 W, 2 l nádoba na mixovanie z plastu so stupnicou, 32 000 ot./min., plynulý regulátor otáčok, funkcia Pulz, Ice-crush, antikorové nože
Kód:  UNLSM001 Produktové číslo:  78605

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Unold 78605

Extra výkonný stolový mixér nemeckej značky Unold vám pripraví najrôznejšie lahodné smoothie kokteily, ktoré vášmu telu dodajú potrebné vitamíny, antioxidanty a vlákninu. Bez problémov tiež namelie obilniny, kávu či orechy a jeho antikorové nože si poradia aj s drvením ľadu. Vyberte si z 3 programov alebo využite manuálne ovládanie s plynulou reguláciou otáčok. Motor mixéra s príkonom 2000 W vyvinie až 32 000 otáčok za minútu a ľahko tak rozdrví všetky suroviny. Pri iných mixéroch s takto vysokými otáčkami väčšinu prevádzok sprevádzajú nepríjemné vibrácie a otrasy. V tomto prípade Unold pridal tlmiacu gumovú vložku medzi motorovú časť a nádobu.

Nádoba mixéra je špeciálne tvarovaná na optimálne namixovanie celého obsahu a neabsorbuje žiadne cudzie chute ani pachy. Je vybavená dokonale tesniacim vekom, ktoré je zakončené vyberateľnou odmerkou. Poteší vás jednoduché ovládanie pomocou 3 tlačidiel a otočného voliča. Na lepšiu stabilitu je prístroj vybavený protišmykovými nožičkami, vďaka ktorým sa vám s mixérom bude dobre a hlavne bezpečne zaobchádzať. Samozrejmosťou je ochrana proti prehriatiu motora a oceníte aj systém na bezpečné spustenie prístroja.

Exkluzívny stolový mixér Unold

  • Vysoký výkon a veľa možností použitia
  • Motor zvládne až 32 tisíc otáčok za minútu
  • Špeciálne tvarovaná mixovacia nádoba 2 l so stupnicou
  • Perfektne tesniace veko s vyberateľnou odmerkou
  • 3 programy (jemné mixovanie, drvenie ľadu, pulzné mixovanie)
  • Možnosť ručného ovládania cez plynulý regulátor otáčok
  • Maximálne ostré antikorové nože zvládnu aj tuhšie kúsky
  • Gumová vložka tlmí vibrácie a otrasy
  • Jednoduché intuitívne ovládanie
  • Kompaktné rozmery 44 × 21 × 20 cm

Kvalitné vyhotovenie je základom

Mixér je vyrobený z pevných odolných materiálov, či už sa zameriame na jeho prevody alebo stabilnú základňu s protišmykovými nožičkami. Nádoba s objemom 2 litre je tvarovaná tak, aby sa v nej vytvoril vzdušný vír a konečný výsledok mixovania bol skutočne perfektný. Veko nádoby je vodotesné a vnútri nájdete plniaci otvor, cez ktorý môžete pohodlne pridávať suroviny bez nutnosti zloženia celého veka. Výkonný motor bez problémov rozmixuje všetky obvyklé druhy ovocia a zeleniny a pripravíte s ním trendmi "raw" desiatu v rekordnom čase.

Rozmanité využitie

Prepracovaný prístroj sa hodí nielen na klasické mixovanie, ale tiež na mletie rôznych surovín typu obilniny, káva alebo orechy. V lete do vašich čerstvých ovocných či zeleninových nápojov nadrví ľad na príjemné osvieženie. Pomôže vám pripraviť jemné nátierky a dressingy z čerstvo natrhaných ingrediencií. Ponúkne vám veľa možností nastavenia, akými sú voľba otáčok, programov alebo pulzné mixovanie. Je na vás, ako hrubú konzistenciu si prajete. Praktické prednastavené programy fungujú automaticky a mixér s nimi pracuje úplne sám. Vy sa medzitým môžete venovať iným činnostiam.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, z jakého materiálu přesně je vyrobena nádoba pro mixování. O jaký typ plastu se jedná (pokud to výrobce uvádí). Děkuji

Diskusia a poradňa k Unold 78605
Príslušenstvo pre Unold 78605 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNOLD 78605. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Unold 78605. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Unold 78605. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UNOLD 78605.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií