Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

UODI visiaci zámok s odtlačkom prsta strieborný

Zobraziť katalóg
UODI visiaci zámok s odtlačkom prsta strieborný
1,0 1 hodnotení
Smart zámok visiaci zámok, s odtlačkom prsta, zliatina zinku a ocele, rozmer 33 x 58.8 x 15 mm, váha 60 g, stupeň ochrany IPX2, rozhranie micro USB, kapacita batérie 100 mAh, Li-Polymérová, farba strieborná
Kód:  UD_20_0001 Produktové číslo:  3036864 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

UODI visiaci zámok s odtlačkom prsta strieborný Predaj skončil

UODI visiaci zámok s odtlačkom prsta strieborný

Visiaci zámok so snímačom odtlačkov prstov

Ak vás nebaví neustále hľadanie kľúčov, tak práve pre vás je určený smart visiaci zámok UODI v modernom striebornom vyhotovení, ktorý bezpečne odomknete odtlačkom prsta. Inteligentný snímač poskytuje až 97,5 % úspešnosť a disponuje umelou inteligenciou, ktorá zlepšuje jeho odozvu, čím častejšie zámok používate. Po priložení prsta k senzoru sa zámok UODI otvorí za menej ako jednu sekundu.

Kľúčové vlastnosti smart visiaceho zámku UODI (strieborný)

  • Smart visiaci zámok, ktorý sa odomyká odtlačkom prsta
  • Moderný vzhľad v striebornej farbe
  • Pamäť až na 20 odtlačkov prstov
  • Zámok UODI je odolný a bezpečný
  • Ochrana proti hrdzi, prachu a kvapkajúcej vode (štandard IPX2)
  • Integrovaný LED indikátor interakcií
  • Napájanie zabezpečuje Li-Pol batéria typu 5C
  • Batéria zámku UODI vydrží až 1 rok na jedno nabitie
  • Dobíjací micro USB kábel súčasťou balenia

Zámok UODI uloží odtlačky až pre 20 osôb

Smart visiaci zámok UODI má k dispozícii vnútornú pamäť na uloženie 20 odtlačkov prstov. Prvé dva odtlačky prstov nahrané do visiaceho zámku UODI budú patriť administrátorom, ktorí následne môžu pridávať oprávnenia pre ďalších používateľov.

Dlhá výdrž batérie

Smart zámok UODI je vybavený čipom s veľmi nízkou spotrebou energie. O jeho napájanie sa stará Li-Pol batéria s kapacitou 100 mAh, ktorá poskytuje výdrž až 1 rok používania po hodine nabíjania. Pre dvojitú ochranu je čip uložený vo svojom vlastnom ochrannom puzdre.

Smart zámok UODI má integrovaný LED indikátor

Vstavaný LED indikátor vás informuje o dôležitých interakciách. Rozsvieti sa, ak bol úspešne detegovaný váš odtlačok, keď dochádza kapacita batérie alebo je zámok UODI naopak plne nabitý. Indikátor tiež využijete pri registrácii alebo mazaní používateľov.

Smart visiaci zámok UODI je vyrobený z odolného materiálu

Telo smart zámku UODI so snímačom odtlačkov prstov je vyrobené z odolnej zliatiny zinku, pričom oblúk s priemerom 4 mm tvorí kvalitná oceľ. Zámok odolá hrdze, prachu aj drobným nečistotám a spĺňa požiadavky na ochranu proti kvapkajúcej vode (IPX2).


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je tento zámok použiteľný aj v exteriéri?

Diskusia a poradňa k UODI visiaci zámok s odtlačkom prsta strieborný
Príslušenstvo pre UODI visiaci zámok s odtlačkom prsta strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UODI visací zámek s otiskem prstu stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UODI Vorhängeschloss mit Fingerabdrucksensor silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UODI Vorhängeschloss mit Fingerabdrucksensor silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UODI Ujjlenyomatos függőlakat - ezüst.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií