AP+ nový vizuál Aplikace

URGENT ID prívesok na zips

Zobraziť katalóg
URGENT ID prívesok na zips
Inteligentný prívesok – kombinuje inteligentnú kľúčenku s možnosťou zaznamenať zdravotné dáta – ICE (In Case Of Emergency). Prívesok je vybavený čipom na zaznamenanie až 600 znakov pre uloženie zdravotných informácií, ktoré pomôžu záchranárom či nálezcom používateľa. Je to ideálny darček pre vašich blízkych – deti, seniorov, či osoby s postihnutím.
Kód:  urgentIDzip Produktové číslo:  urgentIDzip

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

URGENT ID prívesok na zips Predaj skončil

URGENT ID prívesok na zips

Prívesok URGENT ID predstavuje praktický doplnok pre seniorov, deti aj osoby s postihnutím. Kombinuje v sebe smart stratenku s možnosťou zaznamenať zdravotné dáta. Vybavený je čipom na zaznamenanie až 600 znakov na uloženie informácií, ktoré pomôžu záchranárom, či nálezcom používateľa. Medzi takýmito informáciami môže byť kontakt, adresa, či zdravotný stav. Prívesok je špeciálne určený na pripnutie na zips bundy či iné vrchné vrstvy oblečenia, rovnako tak je ho možné upevniť k batohu, či kabelke. Je možné sa s ním dokonca aj kúpať a neprekáža mu ani vypranie v práčke.

Kľúčové vlastnosti prívesku na zips URGENT ID

  • Prívesok ideálny pre seniorov, deti i osoby s postihnutím
  • Snúbi v sebe smart stratenku s možnosťou zaznamenať zdravotné dáta
  • Vybavený je čipom na zaznamenanie až 600 znakov na uloženie informácií
  • Na nahranie dát o používateľovi na URGENT ID je potrebné stiahnuť si aplikáciu do mobilného telefónu so systémom Android
  • Na čítanie dát z prívesku nie je aplikácia potrebná
  • Prívesok je špeciálne určený na pripnutie na zips bundy, či iné vrchné vrstvy oblečenia
  • Je možné sa s ním aj kúpať a neprekáža mu ani vypranie v práčke
  • Použitý čip je možné čítať iba zo vzdialenosti 0 – 3 cm prostredníctvom NFC technológie
  • Prívesok URGENT ID umožní identifikovať stratenú osobu
  • Farebné vyhotovenie: strieborno-bielo-červené

Dáta na URGENT ID je možné prečítať zo vzdialenosti 0 – 3 cm

Aby bolo možné nahrať dáta o používateľovi na URGENT ID, je potrebné stiahnuť si bezplatnú aplikáciu do svojho mobilného telefónu s operačným systémom Android. Údaje nahrané na čipe máte pritom úplne pod kontrolou a záleží iba na vás, aké konkrétne informácie na čip nahráte. Použitý čip je možné čítať iba zo vzdialenosti 0 – 3 cm, vďaka čomu dáta zostávajú v bezpečí, a to prostredníctvom NFC technológie podporujúce viac ako 800 typov mobilných telefónov. Na čítanie dát z prívesku teda nie je potrebná mobilná aplikácia. Prívesok URGENT ID je tak dômyselným doplnkom, ktorý umožní identifikovať stratenú osobu. 

Priemer:
25 mm

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre URGENT ID prívesok na zips Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si URGENT ID přívěšek na zip.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií