AP+ slevy v app AP+ slevy

URTEKRAM Darčeková sada Divoká ruža

Zobraziť katalóg
URTEKRAM Darčeková sada Divoká ruža
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchový gél 200ml a telové mlieko 245ml - 4,48 €/100 ml
Kód:  KSDS1516 Produktové číslo:  5701058011912
URTEKRAM Darčeková sada Divoká ruža Predaj skončil

URTEKRAM Darčeková sada Divoká ruža

Potešte seba či svojich blízkych darčekovou súpravou URTEKRAM Divoká ruža. Súprava obsahuje sprchový gél a telové mlieko. Kombinácia prírodných olejov a ruže vám zaistí vyživenú a spokojnú pokožku. Sprchový gél pokožku šetrne vyčistí, upokojí a hydratuje. Telové mlieko sa bude o vašu kožu starať vďaka kombinácii prírodných olejov, bambuckého masla a aloe vera. Oba produkty značky URTEKRAM majú certifikované organické zloženie. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady URTEKRAM Divoká ruža

  • Súprava obsahuje sprchový gél a telové mlieko
  • Produkty dánskej značky URTEKRAM sú 100 % rastlinného pôvodu
  • Sprchový gél si zamilujete vďaka jeho vôni
  • Telové mlieko zanechá vašu pokožku hydratovanú a voňavú
  • Súprava je vhodná ako darček

URTEKRAM BIO sprchový gél Soft Wild Rose

Nechajte sa rozmaznávať pomocou sprchového gélu URTEKRAM Soft Wild Rose. Ako názov napovedá, sprchový gél vonia po citrónovej tráve, zanechá tak vašu pokožku nádherne voňavú. Navyše obsahuje šťavu z aloe vera, ktorá má regeneračné účinky. Po použití tohto produktu bude vaša pokožka hebká a hydratovaná.  Sprchový gél je vhodný na všetky typy pokožky. 

URTEKRAM BIO telové mlieko Soft Wild Rose

Máte vysoké nároky na kozmetiku? Dánska značka URTEKRAM vám ponúka vysokokvalitnú a šetrnú starostlivosť. Toto BIO telové mlieko z nového radu produktov Wild Rose zaistí vašej pokožke dlhodobý pocit hebkosti, pretože ju bude skvele hydratovať a vyživovať. Obsahuje totiž prírodné oleje, bambucké maslo a aloe vera, ktoré sa o vašu pleť spoľahlivo postarajú. Navyše v kombinácii s Hexapeptide – 11, ktorý vyniká antioxidačnými a anti-aging vlastnosťami, taktiež obnovuje správnu funkciu kožných buniek a vaša koža tak bude pružnejšia. Telové mlieko URTEKRAM Divoká ruža nádherne vonia a vďaka praktickej pumpičke sa ľahko a presne dávkuje. Za zmienku potom určite stojí aj to, že kozmetika URTEKRAM nezaťažuje prírodu a jej výrobky nie sú testované na zvieratách. 

Obsah sady: 
Sprchový gél 200 ml
Telové mlieko 245 ml

Zloženie

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Laurylglukozid, Glycerín**, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Chloride, Glyceryl oleát, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Cymbopogon Schoenanthus Oil*, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Tocopherol, Beta-sitosterol, Skvalén, Parfum, Citral, Limonene, Geraniol. (* = ingredient from Organic Farming, ** = made using organic ingredients)

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre URTEKRAM Darčeková sada Divoká ruža Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si URTEKRAM Dárková sada Divoká růže. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: URTEKRAM Vad rózsa.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií