AD elektro AP+ plus nový vizuál

USB Kingston DataTraveler 120 16GB

Zobraziť katalóg
USB Kingston DataTraveler 120 16GB
USB kľúč Kingston DataTraveler 120 16GB USB 2.0, s výsuvným konektorem, bílo-modrý (white-blue)
Kód:  DU306c Produktové číslo:  DT120/16GB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

USB Kingston DataTraveler 120 16GB Predaj skončil

USB Kingston DataTraveler 120 16GB

Miniaturní bielo-modrý USB flashdisk s kapacitou pamäte 16 GB.Ide o ideálne riešenie pre prenášanie dát medzi viacerými počítačmi či zálohovanie dôležitých súborov.Veľká pamäť postačí pre uloženie mnoho set dokumentov, niekoľkých hodín videa či hudby atďVďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti sa zmestí do každej vrecká alebo batožinu, navyše nie je z dôvodu použitia plnohodnotného výsuvného USB konektora potrebné používať žiadne ďalšie káble.Aj na napájanie dostačuje prúd absorbovaný z USB rozhrania.Flashdisk bez problémov funguje pod všetkými modernými operačnými systémami Windows, MacOS aj Linux.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
16 GB

Rozhranie:
USB

Farebné prevedenie:
bielo-modré

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, MAC OS Xv10.3 alebo novší, Linux Kernel 2.6 a novšie

Rozmery:
58,8 x 23,6 x 9,5 mm

Prevádzková teplota:
0 ° C - +60 ° C

Rozsah teplôt, kedy je zaručené zachovanie dát:
-20 ° C - +85 ° C

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre USB Kingston DataTraveler 120 16GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USB Kingston DataTraveler 120 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte USB Kingston DataTraveler 120 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte USB Kingston DataTraveler 120 16GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: USB Kingston DataTraveler 120 16GB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií