Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

USB Huby s napájaním – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
i-TEC
(1)
Materiál
Kov
(1)
Hliník
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné USB Huby s napájaním. Cenových hitov v kategórii USB Huby s napájaním máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší USB Huby s napájaním? Potom sa pozrite do kategórie lacné USB Huby s napájaním.
1 položka
5,0
i-tec USB 3.0 Metal HUB 4 Port
USB hub – pripojenie pomocou USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A female, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), napájanie cez USB externé napájanie, LED indikácia a s vypínačom, dĺžka kábla 200 mm, materiál kov a hliník, hmotnosť 41 g, rozmery 1 × 10,3 × × 3,1 cm (V׊×H), rozmery 1 × 3,1 cm (V×H), rozmery 1 × 10,3 cm (V׊), čierna a metalická farba
Zľavnené -21 %
14,90 € 18,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JP910n18
USB-CNestraťte sa vo svete USB štandardov (POROVNANIE) USB káble a konektory využívame dnes a denne. Je ich však také množstvo, že sa v nich môžeme ľahko stratiť. Poďte si s nami prejsť najpoužívanejšie typy USB konektorov a pozrieť sa, čo všetko prináša novinka s názvom USB-C.
USB huby rozbočovača Axagon rozširujú možnosti konektivity na notebooky a počítače, ktorým sa USB portov nedostáva. Chvália sa najmä bleskovou rýchlosťou, ktorú umožňuje moderné rozhranie USB-C. Niektoré modely navyše fungujú aj ako čítačka SD kariet alebo sieťová...
Chaos v kábloch na radosti nepridá. V našom článku poradíme, ako zamotané káble skrotiť. Ponúkneme tipy, ako schovať káble, ale aj ako sa s nimi kreatívne pochváliť.
radcaČo je OTG a ako ho využiť? Pokiaľ k mobilnému telefónu potrebujete pripojiť napríklad flash disk, ale nie ste si istí ako, pomôže vám funkcia OTG. V našom článku vám prezradíme, čo tieto tri písmená znamenajú a tiež vysvetlíme, ako to všetko rozchodiť.
Viac článkov
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií