AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

V-MODA Crossfade M100 strieborná

Zobraziť katalóg
V-MODA Crossfade M100 strieborná
Slúchadlá náhlavné, uzavretá, skladateľná, meniče 50 mm, frekvenčný rozsah 5-30000 Hz, 32 Ohm, 103dB, možnosť uchytenia priamo na batoh, mikrofón, ovládanie na kábli
Kód:  VMC005c Produktové číslo:  877653005658 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

V-MODA Crossfade M100 strieborná

Pre milovníkov kvalitného zvuku

So slúchadlami od spoločnosti V-Moda dostávate do rúk produkt oceňovaný aj naozaj náročnými milovníkov kvalitného zvuku. Stanú sa tak dokonalým spoločníkom pri počúvaní vašej obľúbenej hudby ako doma, tak na cestách.

vypnuté
V-MODA Crossfade M100 stříbrná

vypnuté
V-MODA Crossfade M100 stříbrná

široké príslušenstvo

  • Karabína, ktorá umožňuje bezpečné uchytenie slúchadiel priamo na batoh.
  • Duálny vstup kombinuje signál z dvoch vstupov, pričom nevyužitý konektor je bezpečne skrytý.
  • Kábel SharePlaytm, vďaka ktorému zdieľate hudbu s ďalšími slúchadlami, ktorá pripojíte k tým svojim.
  • Kábel speakeasy s mikrofónom: veľmi kvalitný mikrofón prepojený s trojtlačidlovým ovládaním telefónov Apple, Android, Windows, Kindle a Blackberry.
  • Úložný systém V-STRAP: systém uľahčujúci organizáciu nepoužívaných káblov vnútri puzdra s extra priestorom pre flash disk a štuple.

Použitá bola aj oceľ

Extrémne odolná konštrukcia ponúka užívateľovi pohodlné a bezstarostné používanie slúchadiel po celú dobu nosenia. Najviac namáhané časti sú dokonca vyrobené z ocele. Patentovaný skladací mechanizmus CliqFold príde vhod najmä vo chvíľach uskladnenie do praktického puzdra, ktoré je súčasťou produktu.

vypnuté
V-MODA Crossfade M100 stříbrná

vypnuté
V-MODA Crossfade M100 stříbrná

Pohodlná a výkonná

Prepracované zvukové duálny 50mm meniče sú pre pohodlné nosenie opatrené koženkou a postarajú sa o dychberúci zvukové podanie v celom svojom frekvenčnom spektre. Užívateľov určite poteší aj fakt, že slúchadlá disponujú špeciálnymi káblami a nástavcami, ktoré im umožnia kombinovať hneď dva vstupy signálu.


Odolnosť potvrdená záťažovými testami

Vystužená izolácia kábla kevlarom zvládne až milión ohnutie a celá konštrukcia je odolná voči pádu z výšky 1,8 metra až 70 ×. Navyše slúchadlám neublíži ani teplo, vlhkosť ani pot. Všetky funkcie vytvárajú z týchto slúchadiel naozaj kvalitný produkt.

vypnuté
V-MODA Crossfade M100 stříbrná

kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn a kvalitné spracovanie
  • Duálny 50mm meniče
  • Ľahká skladacia konštrukcia
  • Odolné náušníky z pamäťovej peny
  • Kevlarom oplietané kábel s mikrofónom
  • Praktické puzdro súčasťou balenia
  • Možnosť individualizácie voliteľnými štítky

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či informácia o tom že je tento tovar na sklade 1ks sa vzťahuje na to že je tento tovar v showroome ? Jedna sa totižto o to že by som si chcel tieto sluchadla najskôr vyskušať predsa len niesu najlacnejšie a keď už pôjdem do BA tak chcem mať istotu že tam naozaj budú. Ďakujem

Diskusia a poradňa k V-MODA Crossfade M100 strieborná
Príslušenstvo pre V-MODA Crossfade M100 strieborná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si V-MODA Crossfade M100 stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte V-MODA Crossfade M100 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte V-MODA Crossfade M100 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: V-MODA Crossfade M100 ezüst.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií