Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush

Zobraziť katalóg
V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush
Zubná kefka – úplne automatická, vyčistí zuby za 10s, bielenie zubov, IP65, bezdrôtové nabíjanie
Kód:  VW001
V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush Predaj skončil

V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush

V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush predstavuje revolučný spôsob čistenia zubov. Úplne automatická zubná kefka nielenže vyčistí vaše zuby počas 10 sekúnd, ale súčasne ich bude aj bieliť pomocou studeného svetla. Vďaka tomu ušetríte čas oproti klasickému spôsobu čistenia zubov a navyše získate nástroj, ako vaše zuby vybieliť. Okrem rýchlosti čistenia vyniká aj kompaktnými rozmermi, a tak ju môžete bez problémov brať so sebou do práce, či na cesty. Zubná kefka je vyrobená zo 100 % potravinárskeho silikónu, ktorý je úplne recyklovateľný, vysoko odolný proti poškodeniu aj prasknutiu, veľmi ľahký a bez akéhokoľvek zápachu. V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush je unikátnym spôsobom čistenia zubov, ktorý je schválený FDA, Úradom pre kontrolu potravín a liečiv v USA.

Kľúčové vlastnosti V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush

  • Úplne automatická zubná kefka
  • Schválená FDA
  • Vyčistí zuby v priebehu 10 sekúnd
  • Súčasne bieli zuby studeným svetlom
  • V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush je vyrobená zo 100 % potravinárskeho silikónu
  • Ten je odolný proti poškodeniu a prasknutiu
  • Úplne recyklovateľná
  • Veľmi ľahká a bez akéhokoľvek zápachu
  • Vnútorný silikónový rám
  • Jednoduché použitie
  • Viditeľné výsledky už za mesiac
  • Na nabitie vydrží 2 – 4 týždne
  • Vďaka IP65 vodotesná
  • Vhodná pre deti od 14 rokov
  • Dodávaná s bezdrôtovou nabíjačkou
  • Kompaktné rozmery
  • Biela

Veľmi jednoduché použitie

Použitie V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush je veľmi jednoduché. Na silikónový rám kefky pridáte zubnú pastu, vložíte ju do úst, stlačíte tlačidlo Štart a režim Brushing a minimálne po dobu 10 sekúnd ju necháte pracovať. Súčasne pritom máte voľné ruky na to, aby ste si pripravili rannú kávu, či prichystali veci do práce. Po uplynutí potrebného času ju stačí opláchnuť pod tečúcou vodou a je opäť pripravená na ďalšie použitie. Čistenie zubov nebolo nikdy jednoduchšie a komfortnejšie!

Dokonale čisté a biele zuby

Perfektne vyčistenie zubov zabezpečí vnútorný rám silikónovej časti, ktorý je tiež vyrobený z potravinárskeho silikónu. Oproti ostatným častiam kefky je ťažší a vďaka tomu je kefka dostatočne pevná, aby preniesla vibrácie od jadra k hornému okraju rámu na ústnu dutinu. Aj napriek jeho pevnosti je veľmi mäkký, a tak nedôjde k žiadnemu poškodeniu zubov, či ústnej dutiny. Bielenie zubov s V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush sa vykonáva najnovšou technológiou pomocou studeného svetla. Viditeľné výsledky sa pritom objavia už počas prvého mesiaca.

Revolučný spôsob čistenia zubov

V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush prináša absolútne unikátny spôsob čistenia zubov, na ktorý vám stačí iba niekoľko sekúnd času bez nutnosti manuálneho čistenia. Kefka je navyše opatrená IP65, vďaka čomu je vodotesná a tak sa nemusíte obávať toho, že vám pri umývaní spadne do vody. Ak si chcete zjednodušiť každodenný rituál pri zubnej hygiene, ušetriť čas a okrem veľmi jednoduchého a komfortného spôsobu čistenia zubov ich súčasne aj bieliť, úplne automatická kefka je skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdo prosím připraví kávu za 10s? Při delším použití zuby poškodí?

Prosím bude dostupný? Děkuji.

Kedy bude priblizne dostupna ? Mam vazny zaujem o tento tovar.Dakujem

Vzdy mam nejaky otazky na produkt.

Diskusia a poradňa k V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush
Príslušenstvo pre V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: V-WHITE Teeth Whitening and 360 Automatic Toothbrush.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií