alzaplus segmenty sda v2

Dyson V7 Animal Pro

Zobraziť katalóg
Dyson V7 Animal Pro
5 2 hodnotení
Tyčový vysávač – najvyšší sací výkon 100AW. Dve úrovne sania, Li-Iónový akumulátor, prevádzková doba 30min, doba nabíjania 3.5hod. Kapacita odpadovej nádoby 0.54l. Univerzálna podlahová hubica s motorovou rotačnou kefou s priamym pohonom. Účinný výstupný HEPA filter pre alergikov. Vylepšené hygienické vyprázdňovanie zásobníka, ľahký a ergonomický, žiadne dodatočné náklady na spotrebný materiál. Pre upratovanie od podlahy po strop. Hmotnosť: 2.4kg. Príslušenstvo v balení: podlahová hubica s motorovou rotačnou kefou s priamym pohonom, mini hubica s motorovou rotačnou kefou, trubice, kombinovaná kefová, pružná štrbinová hubica, nabíjací adaptér, úchyt na stenu, taška na príslušenstvo.
Kód:  DYSVY107 Produktové číslo:  DS-227612-01 Stránky výrobcu

Dyson V7 Animal Pro

Tyčový aku vysávač Dyson V7 Animal Pro predstavuje vysávač s vysokým sacím výkonom a veľmi účinnou filtráciou. Vysávač má ergonomickú konštrukciu, je ľahký a funguje na Li-Ion batérií s dlhou výdržou. Nabíjanie vám zaberie len 3,5 hodiny a prevádzková doba predstavuje až 30 minút. Využiť môžete tiež špeciálny režim MAX, ktorý vám poskytne 6 minút ešte vyššieho sacieho výkonu. S vysávačom Dyson V7 Animal Pro poupratujete naozaj kdekoľvek, od podlahy až k záhybom pri strope. Tyčový vysávač Dyson možno navyše veľmi ľahko upraviť na ručný vysávač. Vysávač je vhodný aj pre alergikov vďaka účinnému HEPA filtru. Výhodou je tiež hygienické vyprázdňovanie zásobníka, ktorý disponuje objemom 0,54 l. Práve vďaka doživotnému filtru, ktorý je možné prať a zásobníku namiesto sáčkov nebudete zaťažovaní dodatočnými nákupmi spotrebného materiálu.

Kľúčové vlastnosti Tyčového vysávača Dyson V7 Animal Pro

  • Tyčový akumulátorový vysávač Dyson s vysokým sacím výkonom 100 AW
  • Ľahký vysávač s ergonomickou konštrukciou, s ktorým poupratujete podlahu aj strop
  • HEPA filter a hygienické vyprázdňovanie zásobníka bez kontaktu s nečistotami a prachom
  • Vysávač Dyson je možné ľahko premeniť z tyčovej varianty na ručný vysávač
  • Bohaté príslušenstvo, s ktorým poupratujete naozaj kdekoľvek

Vysávač Dyson s bohatým príslušenstvom

Vysávač sa pýši technológiou 2 Tier Radial cyklony. Technológia využíva 15 cyklon, ktoré sú usporiadané v dvoch vrstvách a navyše pracujú paralelne. Touto kombináciou zachytíte oveľa lepšie jemný prach a ďalšie možné alergény. S vysávačom Dyson V7 Animal Pro nájdete v balení univerzálnu podlahovú hubicu s rotačnou kefou s priamym pohonom, ktorá účinne uprace predovšetkým koberce a podlahy. Ďalej máte k dispozícii mini hubicu s motorovou rotačnou kefou, kombinovanú kefovú hubicu, štrbinovú hubicu, ďalšiu pružnú štrbinovú hubicu, trubicu, nabíjací adaptér, úchyt na stenu pre pohodlné nabíjanie a umývateľný predmotorový a výstupný filter a v neposlednom rade praktickú tašku na vysávač s celým vybavením.

 

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
3,5 h Hotovo!
Doba chodu
30 min Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25 cm Hotovo!
Výška
124 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

to je jen jeden nadstavec nebo jaky je rozdik u tohoto od typu fluffy nebo Dyson V8 Absolute ?

Diskusia a poradňa k Dyson V7 Animal Pro
Príslušenstvo pre Dyson V7 Animal Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V7 Animal Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V7 Animal Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V7 Animal Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson V7 Animal Pro.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií