Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Vakubox MAXX 15l

Zobraziť katalóg
Vakubox MAXX 15l
3,7 7 hodnotení
Vákuovačka až 2x predĺži čerstvosť a trvanlivosť potravín odsatím vzduchu a prebytočné vzdušnej vlhkosti, objem 15l, funkcia autorepumping pri poklese vákua, jednoduché údržba
Kód:  VAC001e Produktové číslo:  CK002P

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vakubox MAXX 15l

Pomocou oválneho Vakuboxu môžete až dvakrát predĺžiť čerstvosť a trvanlivosť potravín. Vďaka vakuovacímu systému si potraviny tiež udrží plná aróma, chuť, vôňu, vitamíny a nutričné ??hodnoty. Odsatím vzduchu z nádoby zabránite tvorbe baktérií, plesní a mikroorganizmov. Vakubox je vhodný pre uchovávanie chleba, rožkov rôzneho pečiva, báboviek, koláčov, cukroviniek, chlebíčkov atd. Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou tlačidla, ktoré spustí proces odsávania vzduchu. Výhodou je, že sa počas odsávania potraviny nedeformujú. Funkcia repumping automaticky stráži pomocou senzora správnu úroveň podtlaku v nádobe.

kľúčové vlastnosti

  • predĺži čerstvosť a trvanlivosť
  • udrží plná aróma, chuť, vôňu, vitamíny a nutričné ??hodnoty
  • zabraňuje tvorbe baktérií a plesní
  • potraviny sa nedeformujú
  • automatická kontrola podtlaku

špecifikácie

  • materiál: plast
  • objem: 15 l
  • výška: 18 cm
  • šírka: 30 cm
  • dĺžka: 50 cm
  • napájanie: 2 × AAA batérie

Parametre a špecifikácia

Maximálna šírka zvaru
30 cm Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Maximálna šírka zvaru
30 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké jsou rozměry boxu - výška x šířka x délka? JK

Jsou součástí dodávky baterie?

Diskusia a poradňa k Vakubox MAXX 15l
Príslušenstvo pre Vakubox MAXX 15l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vakubox Maxxo 15l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxx Vakuumkasten 15 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxx Vakuumkasten 15 Liter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vakubox Maxxo 15l.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií