Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Valera Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord

Zobraziť katalóg
Valera Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord
5 14 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, príkon 2000 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, dĺžka prívodného kábla 3 m, farba červená
Kód:  EAT4222c Produktové číslo:  7610558004271 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Valera Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord

Od roku 1955 sa švajčiarska spoločnosť Ligo Electric S.A. špecializuje na výrobu spotrebičov vlasovej techniky značky Valera. Základnými hodnotami, na ktoré Valera pri vývoji a výrobe spotrebičov veľmi dbá, sú predovšetkým zdravie a vzhľad vlasov. Svoje znalosti získava zo spolupráce so svetovými vlasovými stylistami, odborníkmi z univerzitných kliník, od výrobcov vlasovej kozmetiky a v neposlednom rade načúva potrebám konečných spotrebiteľov. Oficiálne stránky Valera


Výsledkom je kvalita, precíznosť a spoľahlivosť výrobkov. Valera je značkou profesionálnych kaderníkov. Stále častejšie sa s ňou stretnete aj v hoteloch po celom svete. Značku Valera si pre vybavenie hotelových kúpeľní vybral napríklad aj hotel Burj Al Arab v Dubaji či Palace Hotel v Gstaade.

Valera - produkty, ktoré zodpovedajú kvalite naozaj špičkového švajčiarskeho výrobcu. Valera profesionálne fény sú určené pre náročných zákazníkov. Aj vďaka tomu majú predĺženú trojročnú záruku na motor.

VALERA Nano 9200


Profesionálny sušič vlasov s AC motorom, ktorý zaistí životnosť fénu minimálne 2000 hodín. Ionizácia, tlačidlo COOL pre studené fúkanie, vlnitá štruktúra vykurovacieho telesa s dlhou životnosťou, vysoko flexibilný kábel 3 m s rotocordom, vyberateľný kovový filter, 6 kombinácií prúdu vzduchu a teploty, 2 veľmi úzke koncovky (6 a 7,5 cm) a Touch me efekt .

Touch me


Ide o koncovky fénu, ktoré sú pokryté špeciálnou vrstvou, vďaka ktorej vždy zostanú studené aj počas vysúšania. Koncovky sa nikdy nerozpália, môžete sa ich dotknúť a otáčať aj počas vysúšania na maximálnej teplote. Vďaka tomu získate viac kreativity a možností pri vytváraní vášho účesu.





 

Profesionálny fén s AC pre motorom


Dlhú životnosť produktov vlasovej techniky Valera vám zaistia AC univerzálne motory, ktoré používané v profesionálnych vysúšačoch. AC motor vie vyvíjať intenzívny prúd vzduchu. Vďaka ich unikátnej aerodynamickej technológii je očakávaná životnosť vysúšačov Valera s AC motorom až 2000 hodín.
 



 

Colourcare


Špeciálna technológia Colour Care, ktorú Valera využíva, farbené vlasy chráni a nepoškodzuje. Farbené vlasy majú tendenciu sa pod horúcim vzduchom vysušovať a strácať lesk, výrobky so značkou Colourcare chránia vlasy pred stratou farby, lesku, vysušením a udržiavajú ich vitálne dlhú dobu.



 

Ionizácia


Výrobky Valera produkujú oproti bežným výrobkom milióny negatívne nabitých iónov. Vlasy sa aj počas žehlenia perfektne hydratujú a získavajú lesk a objem. Záporne nabité ióny tiež pomáhajú znížiť statickú elektrinu vo vlasoch a zmierniť nežiadúce krepovatenie vlasov.



 

Bezpečnostné výhrevné teleso


Vlnitá štruktúra vykurovacieho telesa dokonale a rovnomerne vedie teplo pri vysúšaní a chráni vlasy pred vysúšaním. Výhrevné teleso s vlnitou štruktúrou má dlhšiu životnosť ako bežné špirálové výhrevné teleso

Rotocord


Rotocord je patentovaný systém zaisťujúci otáčanie šnúry o 360 stupňov. Šnúra sa tak nezamotá a nedochádza k jej poškodeniu.

Tlačidlo studeného vzduchu


Prepnutie sušiča na studený vzduch umožní dokonalú fixáciu účesu, nie je tak potreba ďalšieho spevňovania lakom a inými kozmetickými prostriedkami, ktoré vlasy zbytočne vysušujú.

Odnímateľný kovový filter


Pomocník pre dokonalú údržbu sušiča a kvalitu vysúšania.

Super ľahký


Konštrukcia sušiča je v porovnaní s bežnými fénmi veľmi ľahká.

 

Predĺžená záruka

Spoločnosť Valera predĺžila svoju záruku na motory  na 3 roky!

zaruka
Technické parametre:

Počet teplôt:
3

Počet rýchlostí:
2

Hmotnosť:
0,44 kg

Farba:
červená


Príkon:
1800 W

Šnúra:
flexibilná, dĺžka 3 m

Ostatné:
úzka vzduchová tryska (6 a 8 cm)
vyrobená vo Švajčiarsku
3-ročná záruka na motor

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud tento fén zakoupím, můžu ho o rozbalení vrátit?

Dobrý den, jaká je váha tohoto fénu? Děkuju

Dobrý den, má tento výrobek čistitelný filtr, dá se odmontovat a vyčistit?

Pekny den, mozte mi prosim potvrdit aku farbu fenu: Fén Valera Swiss Nano SN 9200Y RC mate na sklade? V popise je uvedena farba cierna, aj cervena. Mame zaujem o cerveny model. Dakujem pekne

Diskusia a poradňa k Valera Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord
Príslušenstvo pre Valera Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Valera Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií