AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

VANGUARD Adaptor

Zobraziť katalóg
VANGUARD Adaptor
4,8 43 hodnotení
Fotobatoh
Kód:  OW200knp

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD Adaptor

Plecniak špeciálne vytvorený pre čo najjednoduchšie používanie fotoaparátu na cestáchPlecniak ponúka kvalitnú ochranu fotoaparátu a veľa priestoru na príslušenstvo vrátane popruhov na statív a priestoru na notebook. Vďaka dvom veľkým postranným zipsom umožňuje naozaj rýchlu a jednoduchú cestu k uloženému fotoaparátu, a tak vám neunikne ani jediná perfektná snímka. Prenášanie plecniaka je zabezpečené vystuženými ramennými popruhmi aj klasickým držadlom. Plecniak je navyše ľahko prestaviteľný na tašku vďaka presunutiu jedného popruhu a schovania druhého.

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANGUARD Adaptor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD Adaptor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VANGUARD Adaptor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANGUARD adapter.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií