AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

VANGUARD BIIN 21 čierny

Zobraziť katalóg
VANGUARD BIIN 21 čierny
5 1 hodnotení
Fototaška – cez rameno, 210×110×180cm
Kód:  OW200p96 Produktové číslo:  4719856234748

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD BIIN 21 čierny

Taška Vanguard BIIN 21 spája štýlový dizajn a funkčné prvky do jedného kompaktného celku. Je skvelým nástrojom na prenášanie digitálnej zrkadlovky s dodatočnými objektívmi, bleskom a ďalším nevyhnutným príslušenstvom. Odolný polyesterový plášť a precízne čalúnenie sú pripravené ochrániť všetko, čo bude ich obsahom. Nastaviteľné prepážky navyše umožňujú bezproblémové prispôsobenie konkrétnemu obsahu. Prístup do tašky je riešený praktickou klopou, pod ktorou sa skrýva hlavné, zipsom uzatvárateľné oddelenie a súvisiace vrecká na príslušenstvo. Pre často používanú výbavu je pripravené čelné vrecko na zips, na fľašu s vodou je tu potom bočné sieťované vrecko. Dodatočné menšie puzdrá možno pripevniť k postrannému očku.
 
Kľúčové prvky:

  • Nastaviteľný plecný popruh
  • Sieťované vrecko na zips
  • Otváranie istené príklopkou a zipsom
  • Mäkký a priestranný interiér

Parametre a špecifikácia:
 
Pojme:
Digitálnu zrkadlovku so stredne veľkým zoom objektívom, 1 – 2 ďalšie objektívy, blesk a ostatné príslušenstvo (pamäťové karty, káble, batériu a nabíjačku).
 
Vyhotovenie:
Farba: čierna
Materiál (vnútorný/vonkajší): 150D Polyester, 600D Polyester/70D Polyester
Vnútorné rozmery: 210 × 110 × 180 mm (D × Š × V)
Vonkajšie rozmery: 250 × 170 × 235 mm (D × Š × V)
Hmotnosť: 335 g

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANGUARD BIIN 21 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD BIIN 21 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VANGUARD BIIN 21 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VANGUARD BIIN 21 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANGUARD BIIN 21 fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií