Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VANGUARD Reno 48KG

Zobraziť katalóg
VANGUARD Reno 48KG
4,7 6 hodnotení
Fotobatoh - 240 × 130 × 240 mm, khaki/zelený
Kód:  OW200p99n Produktové číslo:  VA01432

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD Reno 48KG

Ste milovníkmi ciest do prírody, za dobrodružstvom či zábavou? Baví vás robenie exkluzívnych fotografií a vlastníte veľa fotografického materiálu, ktorý jednoducho musíte mať všade so sebou? Vďaka unikátnemu tvarovaniu batohu Vanguard Renon môžete mať všetok váš hodnotný inventár prehľadne uložený na jednom mieste.

Kľúčové vlastnosti

  • Batoh určený na prenášanie fotoaparátu
  • Dostatočne veľké priestory
  • Jednoduché rozdelenie vnútorných priestorov
  • Príjemné nosenie na chrbte
  • Vybavené pršiplášťom, ktorý chráni pred dažďom
  • Využitý materiál: nylon/polyester
  • Hmotnosť len 0,89 kg

Na ceste za fotografiami

Batoh je určený primárne pre fotografov. Jeho vnútorná časť je preto rozdelená na dve komory. Horná slúži na prenášanie maličkostí a krehkého materiálu. Spodná komora je vhodná na ukladanie fotoaparátu a ďalšieho fotografického inventára. Vnútorné priestory môžu byť rozdelené priehradkami na suchý zips na zaistenie bezpečnejšieho transportu materiálu. Na bokoch nájdete menšie vrecká, ktoré sú určené na prenášanie statívu, menšej fľaše s vodou či monopodu.

Batoh vďaka svojmu výbornému tvarovaniu a unikátnej ergonómii skvele sedí na chrbte. Vetraná zadná strana a priedušné ramenné popruhy zlepšia váš pocit pri jeho používaní. K ešte príjemnejšiemu zážitku z nosenia prispievajú hrudníkové a bedrové pásy, ktoré batoh bezpečne zafixujú na svojom mieste. Batožina je ďalej obohatená o pršiplášť, ktorý ochráni produkt s rozmermi 390 × 185 × 480 mm aj inventár pred dažďom či iným znehodnotením.

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat jestli si do této brašny vejde Nikon d3300 s nasazenou 18 - 55 a pak Nikkor 35 mm a jeste Tamron 70 - 300?

Diskusia a poradňa k VANGUARD Reno 48KG
Príslušenstvo pre VANGUARD Reno 48KG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD Reno 48KG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VANGUARD Renon 48kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANGUARD Reno 48kg.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií