PET Aplikace

Vanguard Sedona 51

Zobraziť katalóg
Vanguard Sedona 51
4,8 5 hodnotení
Fotobatoh vnútorné rozmery: 260 × 160 × 260 mm
Kód:  OW206enp

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vanguard Sedona 51

Perfektný dizajnér batoh Vanguard Sedona 51 je neoceniteľným vybavením pre každého fotografa. Ideálne riešenie pre všetkých nadšencov a profesionálov, ktorí potrebujú vyzdvihnúť svoje fotografické zariadenia do vidieka, pričom majú všetko vybavenie bezpečne. Trojcestné upevnenie umožňuje spoľahlivé a bezproblémové nosenie statívu, monopodu alebo závesu. Záleží len na vás, ako používate tento multifunkčný batoh!

Kľúčové vlastnosti

  • Nevyhnutné vybavenie pre každého fotografa
  • Vhodné pre mužov i ženy
  • Jednoduchý prístup k fotografickým zariadeniam
  • Pohodlný batoh pre dlhé túry
  • Priedušné popruhy
  • Môžete ju používať v meste alebo v prírode, rovnako ako v práci
  • Multifunkčný batoh
  • Integrovaná pláštenka a záchranná píšťalka

Je to praktické

Batoh má hrudný popruh. S priedušnými nohavicami, ktoré umožňujú cirkuláciu vzduchu, budete aj naďalej suché, a to aj pri zvýšenej námahe. Batoh poskytuje maximálny komfort pre celodenný výlet do hôr. Hlavnú časť môžete dosiahnuť veľmi ľahko. Jeho prístup je možný zozadu, čo umožňuje rýchle odstránenie všetkých techník. Odkladacia priehradka je vyrobená zo suchých zipsov, takže ju môžete znova upraviť v závislosti od veľkosti vášho zariadenia.Batoh má aj vrecko na fľaše na pitie a obsahuje životné píšťalky pre maximálnu bezpečnosť. Vďaka integrovanému plášti chráníte všetky zariadenia pred neočakávanými zmenami počasia. 

Je dokonalá

Tento batoh je tiež skvelý pre každodenné nosenie! Je veľmi prispôsobivá akejkoľvek situácii. Odstránením ochrannej vložky môžete batoh vziať do práce, do školy alebo na krátku prechádzku v parku alebo v meste.

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vanguard Sedona 51 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vanguard Sedona 51. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vanguard Sedona 51. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vanguard Sedona 51.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií