Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

VANGUARD UP-Rise II 18

Zobraziť katalóg
VANGUARD UP-Rise II 18
5 1 hodnotení
Fotobatoh na chrbát, 180 × 110 × 190 (160 +30)
Kód:  OW200i93 Produktové číslo:  4719856236810

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD UP-Rise II 18

VANGUARD UP-Rise II 18 je vysoko funkčná fotobatoh pre zrkadlovku a ďalšie potrebné vybavenie, ktoré budete mať vždy po ruke, bez toho by vám prekážalo vo fotografovaní. Batoh má perfektne oddelený priestor pre fotografickú techniku a pre osobné veci. Vďaka jedinečnému systému zipsov môžete batoh rôzne predlžovať a vymieňať objektívy podľa potreby. Ľahko prístupná vonkajšie vrecko je určená pre veci dennej potreby.

V priestore pre fotoaparát nájdete priehradku pre zrkadlovku, blesk, objektív a pružnú kapsu vo veku pre batérie či iné nevyhnutné potreby aj špeciálne priehradku pre pamäťové karty. Fotoaparát je perfektne chránený pred nárazmi, pretože vnútro batohu je vystlaný silným polstrovaním. Pre nepriaznivé počasie je batoh vybavený integrovanou pláštenkou. Batoh je kompatibilný s pásom Vanguard ICS, ktorý sa predáva zvlášť a má pútka pre pripnutie ďalšieho vybavenia.

Známa spoločnosť Vanguard produkuje špičkové foto-video batohy spojené s komfortom, pohodlím a odolnosťou, slúžiace ako krízové transportné riešenie fotografom po celom svete, k preprave ich životne dôležitého vybavenia, od prostého fotenie až po dobrodružné výpravy do prírody. Výsledkom sú praktické elegantné batohy s vynikajúcimi vlastnosťami.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

zrkadlovka

Materiál:
polyester

Rozmery:
vonkajšie rozmery: 200 × 170 × 240 mm
vnútorné rozmery: 180 × 110 × 190 (160 +30) mm

Hmotnosť:
450 g

Farebné prevedenie:
čierna
 

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANGUARD UP-Rise II 18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD UP-Rise II 18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VANGUARD UP-Rise II 18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VANGUARD UP-Rise II 18. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANGUARD UP-Rise II 18.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií