Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

VANGUARD UP-Rise II 46

Zobraziť katalóg
VANGUARD UP-Rise II 46
4,8 4 hodnotení
Fotobatoh na chrbát, 260 × 190 (130 +60) × 230
Kód:  OW200i7 Produktové číslo:  4719856236766

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VANGUARD UP-Rise II 46

VANGUARD UP-Rise II 46 je vysoko funkčná fotobatoh pre zrkadlovku a ďalšie potrebné vybavenie, ktoré budete mať vždy po ruke, bez toho by vám prekážalo vo fotografovaní. Vďaka jedinečnému systému zipsov môžete batohy UP-Rise II rozlične zväčšovať a zmenšovať podľa konkrétneho vybavenia. Ľahko prístupná vonkajšie vrecko je určená pre veci dennej potreby a ďalšie vybavenie.

Inovatívny novo navrhnuté pracky prináša bočný prístup k vybaveniu, takže môžete jedným pohybom ľahko vytiahnuť všetko potrebné. Stačí stlačiť pracku, batoh jedným pohybom otvoriť a zas zatvoriť. Batoh je samozrejme plne otvárateľný i spredu. Fotoaparát je perfektne chránený pred nárazmi, pretože vnútro batohu je vystlaný silným polstrovaním, vystuženým v namáhaných miestach. Pre nepriaznivé počasie je batoh vybavený integrovanou pláštenkou. Chrbtová časť je vyrobená z priedušnej látky pre pohodlné nosenie.

Známa spoločnosť Vanguard produkuje špičkové foto-video batohy spojené s komfortom, pohodlím a odolnosťou, slúžiace ako krízové transportné riešenie fotografom po celom svete, k preprave ich životne dôležitého vybavenia, od prostého fotenie až po dobrodružné výpravy do prírody. Výsledkom sú praktické elegantné batohy s vynikajúcimi vlastnosťami.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

zrkadlovka

Vlastnosti:
chrbtová časť z priedušnej a vetracie látky pre pohodlnejšie nosenie
vonkajšie vrecko a pútko na pripevnenie vybavenie
integrovaná pláštenka
plne otvárateľná predná i bočná časť
extrémne bezpečný statívový držiak s nastaviteľnými popruhmi
priehradka na notebook do 15 "

Materiál:
polyester

Rozmery:
vonkajšie rozmery: 320 × 270 × 490 mm
vnútorné rozmery: 260 × 190 (130 +60) × 230 mm

Hmotnosť:
1770 g

Farebné prevedenie:
čierna


 

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANGUARD UP-Rise II 46 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANGUARD UP-Rise II 46. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VANGUARD UP-Rise II 46. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VANGUARD UP-Rise II 46. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANGUARD UP-Rise II 46.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií