Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VC 5 Cordless Premium

Zobraziť katalóg
VC 5 Cordless Premium
4,5 2 hodnotení
Tyčový vysávač na čistenie kobercov, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 3h, typ batérie: Li-Ion, HEPA filter, príslušenstvo: hubica na čalúnenie a škárová hubica, čierna farba
Kód:  KARTV621 Produktové číslo:  13494000 Stránky výrobcu

VC 5 Cordless Premium

Tyčový aku vysávač VC 5 Cordless Premium zaistí perfektné čistenie akéhokoľvek povrchu v domácnosti. Výkonný vysávač je vybavený kvalitnou Li-ion batériou. Pri vysávaní vám vydrží krásnych 60 minút, takže máte veľa času na upratovanie. Výhodou aku vysávača je nízka spotreba elektrickej energie a kompaktná konštrukcia, vďaka ktorej sa dostane aj do ťažko prístupných miest. Navyše za sebou nemusíte ťahať dlhé káble, ktoré vám často prekážajú. Perfektne vyčistíte všetky tvrdé podlahy, rovnako tak aj koberce. Bezvreckový filtračný systém s integrovaným čistením filtra šetrí drahé náhradné vrecká. Zároveň vám umožňuje rýchle vyprázdňovanie pomocou jednoduchého vybratia kazety.



Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača VC 5 Cordless Premium

  • Tyčový aku vysávač VC 5 Cordless Premium zaistí perfektné čistenie
  • Vybavený kvalitnou Li-ion batériou
  • Vysávanie vám vydrží krásnych 60 minút
  • Nízka spotreba elektrickej energie a kompaktná konštrukcia
  • Tyčový aku vysávač VC 5 Cordless Premium ponúka bohaté príslušenstvo
  • Bezvreckový filtračný systém s integrovaným čistením filtra
  • Trojstupňová kontrolka stavu nabitia batérie
  • Stlačením tlačidla možno prístroj zmenšiť o polovicu
  • 3 stupne sacej sily
  • Nabitie batérie trvá 3 hodiny
  • Funkcia zastavenie nabíjania a ochrana proti nadmernému nabitiu


Trojstupňová kontrolka stavu nabitia

Tyčový aku vysávač VC 5 Cordless Premium ponúka až 60 minút chodu v najnižšom výkonnostnom stupni. Súčasťou vysávača je tiež trojstupňová kontrolka stavu nabitia batérie, ktorá vám zároveň zobrazuje zostávajúcu dobu chodu. Vy tak budete vedieť, koľko času vám ešte zostáva. Stlačením tlačidla možno prístroj zmenšiť o polovicu.

3 stupne sacej sily aku vysávača VC 5 Cordless Premium

Stlačením tlačidiel sacieho výkonu môžete na vysávači VC 5 Cordless Premium individuálne nastaviť požadovanú saciu silu. Vyberať môžete z 3 stupňov výkonu. Nižší výkon je vhodný na vysávanie citlivých materiálov a ľahkých predmetov. Oblasť stredného výkonu využijete predovšetkým na každodenné čistenie pri menšom znečistení a na čistenie kobercov s nízkym vlasom. Na čistenie robustných podlahových krytín, tvrdých podláh a kobercov s vysokým vlasom použite najvyšší výkon.

Výkonná batéria

Kompletné nabitie batérie trvá 3 hodiny. Po úplnom nabití akumulátora sa rozsvietia 3 LED kontrolky. Vysávač VC 5 Cordless Premium je vybavený funkciou zastavenia nabíjania a ochranou proti nadmernému nabitiu, ktorá tiež chráni batériu. Prístroj sa pri nebezpečenstve prehriatia sám vypne.


Bohaté príslušenstvo

Tyčový aku vysávač VC 5 Cordless Premium ponúka bohaté príslušenstvo, ktoré vám uľahčí upratovanie vašej domácnosti. V balení nájdete hygienický HEPA filter, ktorý sa postará o čistý odpadový vzduch. Hubica na čalúnenie je vhodná na vysávanie nábytku, matracov či záclon. Štrbinová hubica sa potom postará o perfektne vyčistené hrany, špáry a vykurovacie telesá. Na čistenie nábytku a citlivých predmetov využijete praktický štetec na nábytok. Nechýba tiež hubica na parkety a prepínateľná podlahová hubica, ktorú môžete využiť na tvrdé podlahy či koberce. S plne teleskopickým systémom sa zmenší vysávač VC 5 Cordless Premium obratom ruky na polovicu, čo je ideálne na uskladnenie a nabíjanie.


Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26,1 cm Hotovo!
Výška
62,1 cm Hotovo!
Hĺbka
18,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak velký je objem odpadní nádrže? Děkuji

Dobrý den, jaký je sací výkon?

Diskusia a poradňa k VC 5 Cordless Premium
Príslušenstvo pre VC 5 Cordless Premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER VC 5 Cordless Premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VC 5 Cordless Premium Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VC 5 Cordless Premium Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VC 5 Cordless Premium.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií