Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Venztech V10 Pro+

Zobraziť katalóg
Venztech V10 Pro+
Multimediálne centrum – CPU Quad-core 2.0GHz, 2GB RAM, 16GB vnútorná pamäť, WiFi, Bluetooth, HDMI (4k/60Hz), Android 6.0.1
Kód:  VNZ001d1 Produktové číslo:  V10 PRO+

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Venztech V10 Pro+ Predaj skončil

Venztech V10 Pro+

Bavte sa filmami a seriálmi v najvyššom štandarde modernej doby a nechajte sa zásobovať nepreberným množstvom obsahu streamovaným cez KODI. Venztech V10 Pro+ má nový chipset, CPU, GPU a novú RAM typu DDR4. Je preto plne pripravený pre kvalitu Ultra HD bez kompromisov výstupom s plynulosťou 60 obrázkov za sekundu a 10-bitovým farbami a tak si detailne a s úplnou ostrosťou užijete aj najakčnejšia trháky. Prehrávať môžete multimédiá uložené na NAS stanici, v počítači alebo na externých pamäťových zariadení ako sú kapacitne veľké disky, dobre prenosné flash disky alebo pamäťové karty.

Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra Venztech V10 Pro+

  • Moderné multimediálne centrum k Ultra HD televízoru (výstup 4K so 60 fps cez HDMI 2.0)
  • Výkonný hardvér so štvorjadrovým CPU a 2 GB DDR4 RAM pre maximálnu plynulosť
  • Operačný systém Google Android s prístupom k portálu Google Play (najrôznejší softvér)
  • Podpora širokého spektra formátov (vrátane najnovšieho H.265/HEVC)
  • Dvojpásmové WiFi pripojenie (802.11ac/b/g/n) + Gigabit LAN
  • Pripojenie zariadenia cez 2× USB 2.0 host a USB OTG

S multimediálnym centrom zábava nikdy nekončí

Aj keby vám došla domáca zásoba videí a pesničiek, možno sa ihneď dostať k ďalším. Multimediálny box Venztech V10 Pro+ používa ako operačný systém Google Android. Ten si získal masovú priazeň svojou flexibilitou prispôsobenia sa používateľovi aj po stránke početných aplikácií, ktoré urobia zo stanice presne to, čo chcete práve vy. Na portáli Google Play už čaká pôsobivá paleta najrôznejšieho softvéru pre intuitívne využívanie rozmanitých internetových služieb i herné radovánky. Na to má Venztech V10 Pro+ naozaj dostatok výkonu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Venztech V10 Pro+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Venztech V10 Pro+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Venztech V10 Pro +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Venztech V10 Pro +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Venztech V10 Pro+.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií