Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Venztech V10 Streaming TV Box

Zobraziť katalóg
Venztech V10 Streaming TV Box
Multimediálne centrum - CPU Quad-core 2.0 GHz, 1GB RAM, 8GB eMMC, WiFi, Android 6.0.1
Kód:  VNZ001b2
Venztech V10 Streaming TV Box Predaj skončil

Venztech V10 Streaming TV Box

Bavte sa filmy a seriály v najvyššom štandarde modernej doby, a nechajte sa zásobovať nepreberným množstvom obsahu streamovaným cez protokol KODI. Venza V10 je plne pripravený pre kvalitu 4K Ultra HD bez kompromisov výstupom s plynulosťou 60 obrázkov za sekundu, a tak si detailne as úplnou ostrosťou užijete aj najakčnejšia trháky.S Venza V10 môžete prehrávať multimédiá uložené na NAS stanici, v počítači alebo na externých pamäťových zariadení, ako sú kapacitne veľké disky, alebo dobre prenosné flash disky. Internetové pripojenie je k dispozícii cez WiFi alebo LAN 10/100 Mbps.

Kľúčové vlastnosti m ultimediálního centra Venztech V10

  • Multimediálne WiFi centrum Venztech V10 k Ultra HD televízii (výstup 4K s 60 fps (HDMI 2.0))
  • Operačný systém Google Android s prístupom k portálu Google Play
  • Podpora širokého spektra formátov (vrátane najnovšieho H.265/HEVC)
  • Zdieľanie cez sieť rôznymi cestami (klasický SAMBA aj DLNA protokol + streamovanie KODI)
  • Prehrávanie USB nosičov (3 × USB)
  • Ovládacie menu v češtine

Zábava s Venztech V10 nikdy nekončí

Aj keby vám došla domáce zásoba videí a pesničiek, možno sa ihneď dostať k ďalším. Multimediálne box Venztech V10 používa ako operačný systém Google Android. Ten si získal masovú priazeň svojou flexibilitou pri uspôsobenie užívateľovi aj po stránke početných aplikácií, ktoré urobia zo stanice Venztech V10 presne to, čo chcete práve vy. Na portáli Google Play už čaká pôsobivá paleta najrôznejšieho softvéru pre intuitívne využívanie rozmanitých internetových služieb i herné radovánky. Výkonu má na to Venztech V10 dosť a dosť.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Venztech V10 Streaming TV Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Venztech V10 Streaming TV Box. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Venztech V10 Streaming TV Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Venztech V10 Streaming TV Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Venztech V10 Streaming TV doboz.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií