Rapture AP+ plus nový vizuál

Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 1 ks cakebox

Zobraziť katalóg
Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 1 ks cakebox
5 5 hodnotení
Médium – Blu-ray, potlačiteľná
Kód:  GO403e1 Produktové číslo:  43768 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 1 ks cakebox Predaj skončil

Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 1 ks cakebox

Verbatim BD-RE SL je vysokokapacitný Blu-ray disk s prepisovateľným povrchom. Vďaka tomu sa hodí pre dáta, pri ktorých možno očakávať zmeny. Perfektne sa preto osvedčí najmä na pravidelné zálohy veľkých objemov dát, na ich prenášanie aj ako skúšobné médium pred vypálením klasického BD-R. Kapacita dosahujúca 25 GB dáva bohatý priestor aj na fotografie, záznamy audia a HD videá.

Kľúčové vlastnosti média Verbatim BD-RE SL

  • Prepisovateľná kapacita 25 GB
  • Rýchlosť prepisu až 2×
  • Balené v tenkej krabičke

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň náhodou 50GB variantu 1ks prosím? BD-RE 50GB DL (Dual layer) za info vďaka

Koupil jsem si toto zboží a čekal jsem BD-R potisknutelné (printable). Nedostal jsem ani BD-R ani to nebylo potisknutelné... Media není možné na alze vrátit, proto mi aspoň na pobočce vrátili peníze za přepravu... Nechte prosím opravit název položky - je klamavé tam uvádět "Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 1ks cakebox" správně by mělo být "BD-RE 25GB slim box"

Mohl by někdo opravit ty nesmysly? Podle P/N 43768 je "BD-R" v názvu špatně, má být "BD-RE", "cakebox" je špatně, má být "slim case", "Printable" je podle všeho taky špatně. V detailu je napsáno mj. "7,90 Kč/ks" to je taky špatně, má být 79 Kč/kus.

Diskusia a poradňa k Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 1 ks cakebox
Príslušenstvo pre Verbatim BD-R SL 25GB Printable, 1 ks cakebox Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verbatim BD-RE SL 25GB, 1ks slim case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verbatim BD - R SL 25 Gigabyte Printable, 1 Stück cakebox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verbatim BD - R SL 25 Gigabyte Printable, 1 Stück cakebox. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Verbatim BD-R SL 25 gigabyte Printable, 1 db, normál tokban.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií