MS hokej Rapture

VERBATIM CD-R DataLifePlus 700 MB, 52×, shiny silver thermal printable, spindle 50 ks

Zobraziť katalóg
VERBATIM CD-R DataLifePlus 700 MB, 52×, shiny silver thermal printable, spindle 50 ks
Médium – CD-R, kapacita 700MB/80min, rýchlosť zápisu až 52×, tepelne potlačiteľné (lesklo strieborný povrch), balenie 50ks v pevnom plastovom obale, profesionálna séria DataLifePlus, AZO - 0,23 €/ks
Kód:  GO525e35 Produktové číslo:  43582 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VERBATIM CD-R DataLifePlus 700 MB, 52×, shiny silver thermal printable, spindle 50 ks Predaj skončil

VERBATIM CD-R DataLifePlus 700 MB, 52×, shiny silver thermal printable, spindle 50 ks

Máte málo miesta na vašom pevnom disku a potrebujete vaše fotky, videá alebo rôzne dáta jednoducho uschovať tak, aby boli v bezpečí? V tom prípade pre vás máme ideálne riešenie na zálohovanie veľkých objemov dát na moderných napaľovacích médiách. Verbatim CD-R (43582) s kapacitou 700 MB si poradí s uschovaním všetkého vyššie zmieneného a navyše budete mať záruku dlhej životnosti záznamu aj vysokej kompatibility. Dlhšia doba archivácie a lepšia čitateľnosť je daná špecifikáciou DataLifePlus. O to sa stará aj technológia AZO, ktorá ponúka vyššiu ochranu a spoľahlivosť dokonca po dobu až 100 rokov. O vaše dáta sa tak rozhodne strachovať nemusíte. Produkt je ponúkaný v plastovej škatuľke s 50 kusmi.

Kľúčové vlastnosti Verbatim CD-R (43582)

  • CD-R od spoločnosti Verbatim
  • Kapacita jedného disku činí 700 MB
  • Oblasť tlače je 40 až 118 mm
  • Maximálna rýchlosť zápisu je 52×
  • Povrch Shiny Silver je určený na priemyselnú sieťotlač
  • Vyššia ochrana a spoľahlivosť s technológiou AZO
  • Balenie obsahuje 50 kusov
  • Lepšiu kompatibilitu s napaľovačkami a rekordérmi zaručuje špecifikácia DataLifePlus
  • Uložené do praktického plastového puzdra

Určené pre originalitu

S Verbatim CD-R (43756) je možné doplniť hornú stranu disku vašimi fotkami. To možno vďaka prítomnosti širokej plochy na špeciálnom povrchu. Perfektne tak doplníte vaše svadobné album o hornú tlač s patričnou fotkou atp. Oblasť tlače je 40 až 118 mm a na realizáciu vášho nápadu, ako ozvláštniť tieto disky Verbatim CD-R, tak nebude núdza. Tento typ CD podporuje možnosť sieťotlače, vďaka povrchovej úprave Shiny Silver, ktorá je určená skôr na priemyselnú tlač.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VERBATIM CD-R DataLifePlus 700 MB, 52×, shiny silver thermal printable, spindle 50 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERBATIM CD-R DataLifePlus 700MB, 52x, shiny silver thermal printable, spindle 50 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VERBATIM DataLifePlus CD-R 700MB, 52x, shiny silver thermal printable, spindle 50 Stck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VERBATIM DataLifePlus CD-R 700MB, 52x, shiny silver thermal printable, spindle 50 Stck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VERBATIM CD-R DataLifePlus 700MB, 52x, shiny silver thermal printable, spindle 50 db.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií