Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0

Zobraziť katalóg
Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0
USB kľúč Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0
Kód:  DY050 Produktové číslo:  47180

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0 Predaj skončil

Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0

Kompaktné flash disk v červenom prevedení s kapacitou 128 MB a rýchlym rozhraním USB2.0.Pripája sa priamo do USB portu počítača a je ideálny pre prenos dát medzi počítačmi i ako náhrada diskiet.Výhodou je tiež široká podpora operačných systémov.

Tieto miniatúrne flash pamäť veľkosti bežného USB konektoru je ďaleko rýchlejšia ako klasická disketa, má omnoho väčšiu kapacitu a spoľahlivosť dát je na vysokej úrovni.Vďaka vlastnosti USB je práca rovnako jednoduchá ako s disketou.FlashDrive stačí zasunúť do USB slotu a ten sa potom zobrazí ako ďalší disk.Pri prvom zasunutí do počítača dôjde k automatickej detekcii a inštalácii, pri ďalšom zasunutí je možné pamäť využívať okamžite.

Zariadenie je v princípe podobné PCMCIA ATA Flash kartám, ale s tým rozdielom, že je doň integrovaná čítačka na USB.Vlastnosti média sú teda rovnaké ako ATA kariet (zachovanie informácií aj bez napájania, chybový managenent, blokový zápis).Ďalšími výhodami tohto média je robustné prevedenie (odolnosť voči nárazu, kvalitní konektor) a skutočne miniatúrne prevedenie.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:

128 MB

Rozhranie:

USB 2.0 (spätne kompatibilný s USB 1.1)

Rozmery:

79 x 18 x 11 mm

Podporované OS:

MS Windows 98 SE (ovládač je k dispozícii v stredisku podpory), ME, 2000, XP
Mac OS 8.6 alebo vyššia verzia
LINUX 2.4.0 alebo vyššia verzia
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Verbatim Store 'n' Go Easy Red FlashDrive 128MB USB2.0.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií