Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Vergnano Espresso, E.S.E pody, 108 ks

Zobraziť katalóg
Vergnano Espresso, E.S.E pody, 108 ks
5 2 hodnotení
ESE pody – kávové pody, 80% Arabica 20% Robusta, 108 ks
Kód:  KAV0023 Produktové číslo:  008-003118

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vergnano Espresso, E.S.E pody, 108 ks

Dlhodobým testovaním bolo zistené, že táto zmes prvotriednej Arabiky a Robusty je ideálna ranná káva. Jej intenzívna aróma, plná, krémová chuť a bohatá pena vám otvorí oči do nového dňa. Piť ju samozrejme môžete aj kedykoľvek inokedy. A asi aj budete, pretože po prvom ochutnaní už nebudete chcieť piť nič iné.

Kapsulový systém E.SE (Easy Serving Espresso) znamenal doslova revolúciu v pití kávy. Spočíva v rozdelení kávy do malých vrecúšok, v ktorých si uchováva chuť a arómu, ako keby bola čerstvo namletá. Výhodou je rýchlosť prípravy, pohodlie a tá chuť! Veľmi jednoducho si pripravíte nápoj, na aký by ste inak potrebovali skúseného baristu. A ten po ruke vždy nebýva. Kapsuly Vergnano majú univerzálny rozmer (44 mm) a budú vhodné do všetkých kávovarov so systémom E.S.E.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohla by Alza konečně vysvětit zda se jedná o 6 balení po 18ti kusech jako u jiných ESE podů, nebo zda je tento jeden druh 6x dražší než ostatní???

dobry den, opravdu se jedna pouze o 18 "kapsli" ??

Diskusia a poradňa k Vergnano Espresso, E.S.E pody, 108 ks
Príslušenstvo pre Vergnano Espresso, E.S.E pody, 108 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vergnano Espresso, E.S.E pody, 108ks.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií