Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Veronica 909

Zobraziť katalóg
Veronica 909
Šijací stroj – 390 programov, 120 výšiviek 4 druhy abecedy+možnosť stiahnutia ďalších vzorov a dekorov z PC, ovládací LCD displej, USB port na prepojenie s PC, funkcia absolútne rovnomerné podávanie látky, voľné rameno, zvýšená poloha prítlačnej pätky, automatické zapošitie, senzor spodnej nite, pamäť na ukladanie stehov do 4 pamätí stroja (celkom 80 stehov=4×20 stehov), zabudovaný automatický navliekač, zrkadlové otáčanie stehu, možnosť polohovania ihly hore/dole, LED osvetlenie, 10 typov automatickej gombíkovej dierky, funkcia zväčšenia stehov
Kód:  VERSS909 Produktové číslo:  Veronica 909

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Veronica 909

Zháňate kvalitný šijací stroj aj s vyšívaním? Zvoľte si šijací stroj Veronica. Je to elektronický šijací aj vyšívací stroj, ku ktorému získate vyšívaciu jednotku úplne zadarmo. Môžete na ňom nielen šiť, ale aj vyšívať quilt alebo patchwork. Šijací stroj Veronica má kovové telo stroja, ktoré zaručuje torznú tuhosť a dlhú životnosť. Samotné šitie vám uľahčí aj LED osvetlenie. Určite vás  poteší aj 5-ročná záruka.

    

Kľúčové vlastnosti šijacieho stroja Veronica 909

  • Elektronický šijací stroj Veronica zvládne aj vyšívanie, alebo patchwork
  • Má celokovové telo, LED osvetlenie a 5-ročnú záruku
  • Umožňuje šitie bez použitia pedálu
  • Praktické prepojenie s počítačom a internetom
  • Disponuje 4 druhmi abecedy a asistentom pre ľahké šitie
  • Oceníte veľký pracovný priestor okolo ihly a voľné rameno
  • Šijací stroj Veronica má funkciu absolútne rovnomerného podávania látky
  • Pamäť na ukladanie stehov do pamätí stroja (celkom 80 stehov = 4 × 20 stehov)
    

Kvalitné a pohodlné šitie s Veronicou

Šijací stroj Veronica má celokovové telo, preto s ním môžete ľahko šiť aj veľmi tuhé materiály. Vďaka zvýšenej polohe prítlačnej pätky prešijete aj viac vrstiev naraz ako je rifľovina alebo vatelín. Je tu použitý 3× aretovaný horizontálny rotačný chytač s antiblokom a priehľadným krytom. Cievka sa vkladá zhora a umožňuje tak jednoduchú obsluhu a výmenu spodnej nite, ktorá má svoje vlastné číslo a včas vás upozorní na nutnosť výmeny. Šijací stroj Veronica disponuje aj bežnými elektronickými funkciami ako sú regulácia rýchlosti šitia, polohovanie ihly hore alebo dole, tlačidlo na automatické zapošitie alebo tlačidlo štart a stop, ktoré umožňuje šitie bez použitia pedálu. Samozrejmosťou je automatický navliekač ihly. 

    

Šijací stroj Veronica stavia na elektroniku

Šijací stroj Veronica má širokouhlý LCD displej, a prepojenie pomocou USB kábla s počítačom, kde si môžete vybrať neobmedzené množstvo dekorov. Šijací stroj Veronica disponuje pamäťovou funkciou s integrovanou vnútornou pamäťou, kam si môžete uložiť až 80 vlastných stehov alebo vzorov. Pomocou LCD displeja máte možnosť výberu z 391 programov, 120 vyšívacích vzorov, 32 druhov stehov na klasické šitie, 14 overlockových stehov, 12 quiltovacích a patchworkových stehov a 10 typov automatickej gombíkovej dierky. Ďalšie neobmedzené možnosti vás čakajú po pripojení šijacieho stroja k internetu, kde si môžete stiahnuť ďalšie vzory či dekory.

Rozširujúce funkcie šijacieho stroja Veronica 909:
Zrkadlové otáčanie stehu, externá praktická schránka na príslušenstvo, tichý chod stroja, orezávač hornej a spodnej nite, jednoduché navlečenie spodnej cievky so zabudovaným orezom, automatické vypnutie navíjania cievky, sedemdielne podávacie zúbky, nastaviteľný prítlak pätky, integrovaná nápoveda s kompletným prehľadom stehov, funkcia rýchlej voľby stehov, 10 typov automatickej gombíkovej dierky, funkcia zväčšenia stehov
 

Základná výbava šijacieho stroja Veronica 909:
Vyšívacia jednotka 130 × 210 mm, rozšírený návod v slovenskom jazyku, používateľská príručka „Vyšívanie", pätka univerzálna, pätka na zipsy, pätka na gombíky, pätka na všívanie ozdôb, pätka na slepý lem, pätka na satén, pätka na prišívanie gombíkov, jednoduchá vyšívacia pätka, 3× cievka, držiak cievky – veľký, držiak cievky – malý, 2× tŕň na niť, skrutkovač malý, kefka, ihly 3×, sieťka, transportný obal PVC


Parametre a špecifikácia

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
390 Hotovo!
Počet šijacích programov
390 Hotovo!
Druhy stehov
Základný, Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
5 mm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
390 Hotovo!
Počet šijacích programov
390 Hotovo!
Druhy stehov
Základný, Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
5 mm Hotovo!
Šírka stehov
7 mm Hotovo!
Navliekanie nite
Automatické Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Veronica 909 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Veronica 909. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Veronica 909. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Veronica 909.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií