Veronica Inspira 600

Zobraziť katalóg
Veronica Inspira 600
5 1 hodnotení
Šijací stroj počet programov na šitie 197, počet druhov stehov 197, druh stehov základný, dĺžka stehov 5 mm, šírka stehov 7 mm, automatické navliekanie ihly, kroková gombíková dierka, overlockový steh, automatický navliekač nite, voľné rameno, šitie dvojitou ihlou, nastavenie dĺžky stehu, nastavenie šírky stehu a osvetlenie
Kód:  VERSS600 Produktové číslo:  Veronica 600

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Veronica Inspira 600

Zháňate kvalitný šijací stroj i s vyšívaním? Zvoľte šijací stroj Veronica. Je to elektronický šijací aj vyšívací stroj, ktorý zvládne nielen šiť, ale aj vyšívať quilt, plátať alebo patchwork. Šijací stroj Veronica má kovové telo stroja, ktoré zaručuje torznú tuhosť a dlhú životnosť. Samotné šitie vám uľahčí tiež LED osvetlenie. Zaiste vás tiež poteší 5-ročná záruka.

Kľúčové vlastnosti šijacieho stroja Veronica Inspira 600

  • Elektronický šijací stroj Veronica zvládne aj vyšívanie, plátanie alebo patchwork
  • Má celokovové telo, LED osvetlenie a 5-ročnú záruku
  • Umožňuje šitie bez použitia pedálu
  • Oceníte veľký pracovný priestor okolo ihly a voľné rameno
  • Automatické šitie 8 typov gombíkových dierok
  • Šijací stroj Veronica Inspira dokáže šiť dvojihlou
  • Má praktické voľné rameno a automatickú spojku na navíjanie spodnej nite
  • Pamäť pre ukladanie stehov do pamäti stroja
  • Má zrkadlové šitie

Kvalitné a pohodlné šitie s Veronicou

Šijací stroj Veronica má celokovové telo, preto s ním môžete ľahko šiť aj veľmi tuhé materiály. Vďaka nadštandardnej výbave pätiek a programov, môžete ušiť aj tie najnáročnejšie výrobky. Zaiste oceníte automatické šitie 8 typov gombíkových dierok so 100 % presnosťou a spoľahlivosťou. Šijací stroj Veronica disponuje tiež bežnými elektronickými funkciami ako je tlačidlo štart a stop, ktoré umožňuje šitie bez použitia pedálu. Pri ukončení šitia oceníte orez spodnej nite a tiež orezávač nití, ktorý sa osvedčí aj pri vysunutí už ušitej látky.   

Šijací stroj Veronica vsádza na jednoduché a bezproblémové používanie

Šijací stroj Veronica má LCD displej s pamäťou na ukladanie textov a výšiviek. Pomocou LCD displeja máte možnosť výberu z 197 programov, 210 druhov stehov pre klasické šitie a 12 overlockových stehov. Šijací stroj Veronica má funkciu všetko v jednom, vďaka ktorej je jeho obsluha veľmi jednoduchá. Na začiatok sa vám bude hodiť integrovaný výsuvný panel s nápovedou. Šijací stroj Veronica je pripravený, pomocou zväčšenej pracovnej plochy, na rozšírenie o pracovný stolík. Disponuje funkciou základná poloha, ktorú využijete najmä pri navliekaní ihly, zavádzaní vrchnej nite, rozjazde či ukončení šitia, výmeny ihly alebo pätky a pri zmene šijacieho programu. Veľmi obľúbené sú veľkoplošné sedemdielne podávacie zúbky, vďaka ktorým je posun látky vždy hladký.        

Základná výbava šijacieho stroja Veronica Inspira 600:
Rozšírený návod v slovenskom jazyku, pätka základná, pätka na zipsy, pätka na gombíky, pätka na dierky, pätka vyšívacia, pätka lemovacia, pätka overlocková, pätka na všívanie ozdôb, 3× cievka plastová, 3× ihla, olejnička, parátko, doštička na prišívanie gombíkov, zarážka na niť, tŕň na niť, vodič, skrutkovač malý, transportný obal z PVC


Parametre a špecifikácia

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
197 Hotovo!
Počet šijacích programov
197 Hotovo!
Druhy stehov
Základný, Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
5 mm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
197 Hotovo!
Počet šijacích programov
197 Hotovo!
Druhy stehov
Základný, Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
5 mm Hotovo!
Šírka stehov
7 mm Hotovo!
Navliekanie nite
Automatické Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Veronica Inspira 600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Veronica Inspira 600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Veronica Inspira 600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Veronica Inspira 600.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií