Viatom Checkme Pulsebit O2

Zobraziť katalóg
Viatom Checkme Pulsebit O2
3,0 2 hodnotení
Senzor zdravotnický senzor na snímanie spánku, pomocník proti chrápaniu a spánkovej apnoe, funkcia Check O2 kontroluje kvalitu spánku, hodnotuy SpO2, počíta kroky, meria srdcový tep
Kód:  REC003 Produktové číslo:  CHEC003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Viatom Checkme Pulsebit O2

Inovatívny prístroj Checkme Pulsebit O2 výrazne zlepší kvalitu vášho spánku. Tento praktický pomocník je najmenší a najľahší snímač SpO2 na trhu a na prst sa prichytí pomocou mäkkého kruhového senzora. Ponúka dual-mode Sleep & Monitor, ktorý po celú noc monitoruje SpO2, rytmus srdca, vaše pohyby a zároveň spánok nijako neruší. Tento mód využijete aj pri cvičení (napríklad na bežiacom páse), kedy môžete priamo sledovať vaše hodnoty SpO2, tepovú frekvenciu a počet krokov. K bezdrôtovému spárovaniu s mobilným telefónom Checkme využíva bluetooth.

 

 

 

Profesionálny spánkový senzor Checkme O2

  • Ideálny na domáce využitie aj lekárske sledovanie
  • Dohliada na kvalitu spánku a zvyšuje ju
  • Kompaktný dizajn, veľmi ľahký (35 g)
  • Dual-mode na spánok aj cvičenie
  • Odhalí apnoickú pauzu počas spánku a okamžite ju rieši
  • V kruhovom senzore je zabudovaný vibrátor
  • V spánku zaznamenáva údaje až 10 hodín
  • Pri cvičení monitoruje hodnoty až 5 hodín
  • Možnosť spárovania s mobilom cez bluetooth
  • Prevádzka na nabíjaciu Lithium-polymérovú batériu
  • Za menej ako 2 hodiny sa nabije na 90 %
  • Rozmery 44 × 25 × 15 mm

Inteligentné vibrácie

Checkme O2 vám pomôže vyriešiť problém s nepríjemným chrápaním sprevádzajúcim bežnú, ale pomerne nebezpečnú poruchu. Ide o syndróm spánkovej apnoe, ktorú spôsobuje nedostatok kyslíka. Medzi ďalšie príznaky okrem chrápania patria napr. ranné bolesti hlavy, pocit sucha v ústach alebo únava aj po dlhom spánku. Senzor pripevnený ma prste vydáva pri spánku jemné vibrácie, ktoré pomáhajú prekonať nedostatok kyslíka. Intenzitu vibrácií si nastavíte podľa vlastnej potreby.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Spánok Hotovo!

Určenie

Určenie
Spánok Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdo prosim zajistuje servis v CR ? Potrebuji objednat nahradni senzor.

Asi měsíc fungovaly dobře. Dnes večer nic. Totálně bez jakékoliv reakce. Při zapojení nabíječky taky nic. Nevím co se stalo a jak proběhne dnešní noc..

Obtížné zapínání pásku, pružné spoj,objímky moc dlouho nevydrží. První hod. vydržely 1 noc, pak "Error"-resetovat nejde-není jak, čím. Druhé vydrží cca 8h bez zap.antichchrápání-bez kterého ale ztrácí smysl je mít a ráno si jen prohlédnout kolikrát se dusil !! Když jsou vibr. zapnuté a dochází k častému poklesu okysličení, vynou se při zap.i jen na střední intenz. i po 5-6h. Nové aku tak nevydrží ani celé spaní, a co po několika měsících ?? V Apk nejde mazat záznamy, opr. poznámky k nim., atp.-chce to ještě dost dodělat.

Diskusia a poradňa k Viatom Checkme Pulsebit O2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viatom Checkme Pulsebit O2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viatom Checkme O2 kabelloses Handgelenk Pulsoximeter SpO2 Schlafmonitor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viatom Checkme O2 kabelloses Handgelenk Pulsoximeter SpO2 Schlafmonitor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viatom Checkme Pulsebit O2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií