Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Viatom CheckmeLite

Zobraziť katalóg
Viatom CheckmeLite
Viatom CheckmeLite 235,10 € Momentálne nedostupné

Viatom CheckmeLite

Multifunkčný zdravotnícky prístroj CheckmeLite spoločnosti Viatom je priekopníkom vo svojom odbore. Tento praktický pomocník sa hravo zmestí do vrecka a zvládne sledovať niekoľko zdravotných ukazovateľov, pokojne pre viac používateľov. Bezdrôtovo vám zmeria EKG či SpO2 a do 20 sekúnd sa dozviete výsledky. Skvele sa hodí pre domáce využitie aj nemocnice, kliniky, ordinácie a športové inštitúcie. Všetky namerané dáta môžete uložiť a pozrieť si ich v PC v špeciálnej aplikácii. Tento softvér je dostupný zadarmo a pomocou neho jednoducho pripravíte reporty pre vášho osobného lekára či poradcu. Check používa pokročilý algoritmus, vďaka ktorému poskytne po kalibrácii presné údaje o hodnote systolického krvného tlaku. Táto funkcia je dôležitá na monitorovanie zmien krvného tlaku, tak aj na bežnú prevenciu. 

 

 

 

Profesionálny zdravotný prístroj CheckmeLite

  • Ideálny doplnok na sledovanie zdravotného stavu
  • Klinicky schválený, kompaktný, ľahký (len 65 g)
  • Intuitívne ovládanie cez dotykový 2,4" displej
  • Bezdrôtovo meria rôzne vitálne funkcie
  • Neinvazívne monitoruje krvný tlak bez prerušenia
  • Ponúka 4 užívateľské rozhrania
  • Rozmery zodpovedajú veľkosti vizitky
  • Súčasťou príslušenstva je nabíjací kábel

Vrecková kardiológia

CheckmeLite spoľahlivo kontroluje, zachytáva a okamžite identifikuje abnormálne EKG. Vďaka širokopásmovej, 500 Hz frekvencii, zachytí skutočne všetky detaily vášho EKG a záznamy meraní môžete kedykoľvek znova prehrať. Prístroj je vybavený profesionálnym EKG algoritmom, ktorý poskytne detailné informácie o tepovej frekvencii, ST segmentu, trvanie QRS io QT/QTc intervalu.

Zastane funkciu oxymetra

Prístroj umožňuje drôtové aj bezdrôtové meranie SpO2. Na zmeranie saturácie krvi stačí umiestniť prst na SpO2 senzor a do 20 sekúnd máte výsledky. Detaily o nameraných hodnotách si môžete prezrieť v špeciálnej mobilnej aplikácii alebo cez PC softvér. 

 

Jednotlivé, nižšie popísané meracie funkcie, závisia od konkrétnej verzie zariadenia. Verzia Check Lite obsahuje len niektoré z funkcií, check Pre Holter ponúka všetky popísané funkcie. Verzia Check Pro ponúka všetko, okrem Holter.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Merač EKG Hotovo!

Určenie

Určenie
Merač EKG Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento přístroj možnost sledovat hodnoty 24h v kuse? A pokud ano, zda má možnost nastavení alarmu při překročení nějakých hodnot (např. vyšší EKG nad 200 tepů/min.) Děkuji

Diskusia a poradňa k Viatom CheckmeLite
Príslušenstvo pre Viatom CheckmeLite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viatom CheckmeLite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viatom CheckmeLite.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií