Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Siguro kuchyňský robot

VICTORINOX SANTOKU Kovaný Kuchařský nůž vroubkovaný 17cm

Zobraziť katalóg
VICTORINOX SANTOKU Kovaný Kuchařský nůž vroubkovaný 17cm
Nôž Limitovaná kolekcia Victorinox Rosewood Grand Gourmet Collection, z chróm-molybdénovej ocele
Kód:  EAY3008c Produktové číslo:  7.7320.17G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VICTORINOX SANTOKU Kovaný Kuchařský nůž vroubkovaný 17cm Predaj skončil

VICTORINOX SANTOKU Kovaný Kuchařský nůž vroubkovaný 17cm

Firma Victorinox má dlhoročnú tradíciu vo výrobe nožov a ich príslušenstvo, navyše sa v jej produktoch odráža ako skúsenosti tak nápady na nové inovácie a netradičný dizajn. Taký je aj tento univerzálny kovaný kuchársky nôž Victorinox Santoku z kolekcia Rosewood Grand Gourmet s dĺžkou čepele 17 cm.

Tá je vyrobená z vysoko kvalitnej chróm-molybdénovej ocele, takže v spolupráci s širokým ostrím ľahko dosiahnete hladkého a úhľadného rezu. Vďaka tomu z čerstvého ovocia alebo mäsa unikne na doštičku len minimum štiav. Ergonomická rukoväť je potom vyrobená z ružového dreva, ktoré je medzi odborníkmi známe pre svoje skvelé vlastnosti aj pri každodennom používaní.

Parametre a špecifikácie:

Čepeľ:
Chróm-molybdénová oceľ

Rukoväť:
Ružové drevo

Dĺžka čepele:
17 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VICTORINOX SANTOKU Kovaný Kuchařský nůž vroubkovaný 17cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICTORINOX SANTOKU Kovaný Kuchařský nůž vroubkovaný 17cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VICTORINOX Beschläge Santoku Kochmesser 17 cm geriffelt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VICTORINOX Beschläge Santoku Kochmesser 17 cm geriffelt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VICTORINOX SANTOKU Kovaný Kuchařský nůž vroubkovaný 17cm.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií