Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Viewsonic PG800HD

Zobraziť katalóg
Viewsonic PG800HD
Projektor DLP, Full HD, 1920×1080, 16:9, 3D, svietivosť 5000 ANSI lm, kontrast 50000:1, HDMI, MHL, VGA, S-Video, USB, LAN, reproduktory
Kód:  WV362j1 Produktové číslo:  PG800HD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Viewsonic PG800HD

Neviete, ako závisí uhlopriečka obrazu na projekčnej vzdialenosti? Otestujte si to v interaktívnom nástroji ViewSonic!

Veľké projekcia v malom priestore

Projektor Viewsonic PG800HD zaujme detailným obrazom vo Full HD rozlíšení a vysokým jasom 5 000 ANSI lm, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre firemné prostredie a vzdelávacie inštitúcie. Moderná DLP technológia spoločne s technológiou SuperColor zaistí vynikajúci kontrast a prvotriednu reprodukciu farieb, ktoré sa priam približujú realite. Projektor Viewsonic PG800HD je vybavený optickým zoomom 1,3 × a vertikálnym posunom objektívu, vďaka čomu obstojí aj v tých najnáročnejších podmienkach.


Kľúčové vlastnosti projektora ViewSonic PG800HD

  • Ostrý Full HD obraz
  • Vynikajúci jas 5 000 ANSI lm
  • Veľkosť projekcie 30" až 300"
  • Technológia SuperColor zaistí reálne farby
  • Flexibilné možnosti inštalácie
  • Hromadný manažment projektorov (Crestron, AMX)
  • 2 × HDMI, 2 × VGA, USB
  • Napájacie tlačidlo 4v1
  • Integrované reproduktory 2 × 10 W

Úžasne živé farby

Exkluzívna technológia SuperColor ponúka širokú škálu farieb pre dokonalý obraz v takmer akomkoľvek prostredí. Vďaka 6-segmentovému koliesku farebnej reprodukcie a dynamicky riadenej lampe je vytvorená viac ako 1 miliarda farieb s optimálnym jasom a sýtosťou. Špičková optika následne vykúzli obraz, ktorého kvalita je porovnateľná s modernými IPS panelmi.


Flexibilná inštalácia

Aby bola inštalácia čo najjednoduchšia, je projektor Viewsonic PG800HD vybavený vertikálnym posunom objektívu, ktorý ľahko nastavíte pomocou otočného voliča na hornej strane zariadenia. Vďaka tomu môžete projektor Viewsonic bez problémov používať aj v menších priestoroch bez toho, aby dochádzalo ku skresleniu obrazu.


Vycentrovanie projekcie

Vďaka stredovej konštrukcii šošovky umožní projektor ViewSonic PG800HD používať rovnaké umiestnenie ako existujúce stropné držiaky a projekčné plátna, takže bude vždy zaistené presné vycentrovanie premietaného obsahu.


Korekcia lichobežníkového skreslenia

Vertikálna korekcia lichobežníkového skreslenia zaistí dokonale vyrovnaný obraz aj v prípade, že je projektor ViewSonic nainštalovaný v neprirodzenom uhle.


Integrovaný reproduktor

Patentovaná technológia SonicExpert prináša priekopnícky riešené meniče s kompletne prepracovanou komorou. Vďaka tomuto riešeniu projektor ViewSonic poskytuje plný rozsah frekvencií (20 Hz až 20 kHz) s neuveriteľnou čistotou a vynikajúcou dynamikou zvuku.


Bezdrôtové streamovanie obsahu

Skrytá priehradka PortAll s integrovaným HDMI konektorom umožní diskrétne streamovať multimediálny obsah z pripojeného HDBT dongle alebo iného bezdrôtového zariadenia. Pripojené zariadenia môžu byť napájané prostredníctvom vstavaného Micro USB kábla, ktorý prenáša napájacie napätie 10 W.


Jednoduchá údržba

Odpojiteľný vrchný kryt umožní používateľovi ľahko skontrolovať vnútorné vybavenie projektora. Toto inovatívne riešenie uľahčí výmenu pripojeného dongle alebo lampy bez potreby zložitého odmontovania projektora ViewSonic zo závesného systému.


Centralizované ovládanie

Centrálne umiestnené a ľahko dostupné tlačidlo napájania 4v1 slúži ako riadiace centrum pre správu projektora ViewSonic. Okrem zapínania a vypínania projektora funguje aj ako IR prijímač signálu z diaľkového ovládača a prostredníctvom LED kontrolky indikuje, či sú do portu PortAll pripojené nejaká zariadenia.


LAN Control

ViewSonic PG800HD je opatrený certifikátmi Creston, AMX, PJ Link a Extron pre jednoduchú správu zariadení v rámci siete, ktorá umožní administrátorom vzdialene ovládať až 256 projektorov naraz prostredníctvom technológie LAN IP. Pokročilý systém upozornenia umožňuje administrátorovi v reálnom čase sledovať aktuálne informácie o výkone a životnosti lampy.


Úsporné funkcie

Po uplynutí stanovenej doby nečinnosti je projektor ViewSonic automaticky prepnutý do režimu spánku, aby sa predĺžila životnosť lampy projektora. Ak sa nezistí žiadny signál, projektor sa automaticky vypne, aby nedochádzalo k zbytočnej spotrebe energie.



Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
50 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,76 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
10 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
50 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,76 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
10 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76 cm (29,92 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
2 000 h (83,33 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
2 500 h (104,17 d) Hotovo!
Výkon lampy
370 W Hotovo!
Maximálna spotreba
574 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, LAN, Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Zoom, MHL, 3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
47 cm Hotovo!
Výška
14 cm Hotovo!
Hĺbka
31,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Viewsonic PG800HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ViewSonic PG800HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viewsonic PG800HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viewsonic PG800HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viewsonic PG800HD.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií