Rapture Aplikace

ViewSonic X1

Zobraziť katalóg
ViewSonic X1
Projektor DLP LED, Full HD, natívne rozlíšenie 1920×1080, 16:9, 3D, svietivosť 2300 ANSI lm, kontrast 3000000:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, reproduktory, Android
Kód:  WV363w0 Produktové číslo:  X1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ViewSonic X1

Inteligentný domáci bezlampový projektor s vysokým jasom

ViewSonic X1 je inteligentný domáci projektor s vysokou svietivosťou bez použitia lampy. Vďaka pokročilej technológii LED 3. generácie poskytuje projektor vysoký jas 3100 LED lúmenov (2 300 ANSI lúmenov), výdrž až 30 000 hodín a poteší nízkou spotrebou energie. Verné a bohaté farby budú dosiahnuté využitím technológie Cinema SuperColor+, ktorá pokrýva 125 % farebného gamutu Rec.709. O kvalitné ozvučenie sa starajú dva 6 W reproduktory Harman Kardon. Pokiaľ si budete chcieť večer pustiť film a nikoho nerušiť, môžete využiť Bluetooth pripojenie a spárovať s projektorom ViewSonic X1 bezdrôtové slúchadlá. Rovnako ľahko s projektorom spárujete aj váš smartfón na streamovanie muziky alebo podcastov. Dataprojektor ViewSonic X1 disponuje zabudovanou WiFi, cez ktorú možno napríklad zrkadliť obsah zo smart zariadení na veľkú projekčnú plochu. Na presnú úpravu obrazu vám aj vašej miestnosti na mieru slúži vertikálny posuv objektívu, 1,3-násobný optický zoom aj možnosť nastavenia lichobežníkového skreslenia H & V a nastavenia 4 rohov. Projektor ViewSonic X1 ľahko nainštalujete kamkoľvek.

Kľúčové vlastnosti projektora ViewSonic X1 DLP

  • DLP LED projektor s vysokým jasom
  • Natívne rozlíšenie 1 920 × 1 080
  • Projektor pokrýva 125 % farebného priestoru Rec.709
  • Ideálny na domáce použitie
  • Dva zabudované 6 W reproduktory Harman Kardon
  • LED technológia so životnosťou až 30 000 hodín
  • Okamžité zapnutie/vypnutie projektora uľahčí používanie
  • Horizontálna aj vertikálna úprava lichobežníkového skreslenia na prispôsobenie obrazu
  • Svetelný výkon 3 100 LED lúmenov (2 300 ANSI lúmenov) umožní použitie v tmavom aj jasnom prostredí
  • Možnosť pripojenia cez WiFi, Bluetooth a USB-C
  • Inštaláciu uľahčí posun objektívu a až 1,3-násobný optický zoom
  • Menšia spotreba energie vďaka projekčnému systému OSRAM Ostar Power
  • Komplexné ovládanie LAN pre efektívnu správu

Dva reproduktory Harman Kardon na kvalitné ozvučenie

Domáci smart projektor ViewSonic X1 má v sebe zabudované na mieru vyrobené reproduktory Harman Kardon. Každý z nich disponuje 6 W výkonom. Počúvanie hudby alebo sledovanie filmov bude skutočným pôžitkom.

Projektor ViewSonic X1

Premietačka ViewSonic X1 ponúkne Full HD rozlíšenie a HDR

Pokochajte sa pohľadom na všetky detaily vďaka mimoriadne ostrému obrazu vo Full HD rozlíšení. Premietačka ViewSonic X1 poteší aj podporou HDR, ktorá povznesie vizuálny zážitok ešte na vyššiu úroveň.

Projektor ViewSonic X1

Vysoký kontrastný pomer

Projektor ViewSonic X1 vyniká vysokým kontrastným pomerom, ktorý poskytuje 0,65" DMD od Texas Instrument. Čierna farba je hlbšia a jasne ukazuje odtiene obrazu a tiež vám poskytne viac detailov v tmavých scénach.

Zrkadlenie obrazovky z inteligentných zariadení

Vďaka vstavanej 5 GHz WiFi môžete ľahko a rýchlo zrkadliť obrazovku zo smart zariadení na projekčnej ploche projektora ViewSonic. Nie je teda potrebná nevzhľadná kabeláž, ale stačí vám bezdrôtové internetové pripojenie.

*Funguje iba so vstupným zdrojom “smart system“. 

S videoprojektorom ViewSonic X1 spárujete ďalšie zariadenia cez Bluetooth

Spárujte smartfón alebo bezdrôtové slúchadlá s videoprojektorom ViewSonic X1 prostredníctvom Bluetooth a počúvajte vaše obľúbené playlisty z telefónu. So slúchadlami si zase môžete dopriať ničím nerušený zážitok z hudby alebo sledovanie filmu, a zároveň ani vy nebudete rušiť svoje okolie. Túto možnosť oceníte napríklad vo večerných hodinách.

*Funguje iba so vstupným zdrojom “smart system“. 

Streamovanie obsahu cez USB-C

Prepojte ľubovoľné zariadenie s projektorom ViewSonic X1 pomocou USB-C kábla a premietajte z neho obsah na projekčnej ploche. Pripojené zariadenie tak môžete aj súčasne nabíjať. Užite si streamovanie videí, hranie hier na Nintendo Switch alebo FaceTime s priateľmi na veľkej ploche projektora ViewSonic X1 pomocou jediného kábla.

*Zariadenie musí podporovať streamovanie videa cez USB Type-C.
*Používatelia iPhonov a iPadov potrebujú autorizovaný adaptér Lightning na HDMI.

Urobte si z telefónu diaľkové ovládanie pre projektor ViewSonic X1

Stiahnite si do smartfónu aplikáciu ViewSonic, uistite sa, že je telefón aj projektor ViewSonic X1 pripojený k rovnakej WiFi sieti a v aplikácii spárujte. Následne možno telefón použiť ako alternatívny, ale výkonný diaľkový ovládač.

Okamžité zapnutie/vypnutie dataprojektora

Ihneď po zapnutí dataprojektora ViewSonic X1 je dosiahnutá maximálna hodnota jasu, takže nemusíte na nič čakať a ani sa pozerať na tmavú, načítajúcu sa projekčnú plochu.

Full HD projektor ViewSonic X1 vyniká flexibilným umiestnením v miestnostiach

Full HD projektor ViewSonic X1 už nemusíte inštalovať uprostred miestnosti, ako to bolo zvykom. Vďaka komplexným možnostiam úpravy – nastavenie lichobežníkového skreslenia H/V, vertikálny posun objektívu a nastavenie 4 rohov – bude prispôsobenie sa zvolenej miestnosti o poznanie jednoduchšie. Projektor Full HD ViewSonic X1 tak môžete pokojne umiestniť aj z uhla, skrátka tak, ako vám to bude dizajnovo vyhovovať.

Vertikálny posun objektívu uľahčí inštaláciu

Na premietačke ViewSonic X1 sú umiestnené ovládacie prvky posunu objektívu vo vertikálnej rovine – bez použitia náradia. Jednoducho si upravíte umiestnenie premietaného obrazu bez toho, aby ste ju museli fyzicky presúvať na iné miesto.

Videoprojektor ViewSonic X1 sa prispôsobí miestnosti pomocou optického zoomu

Vďaka objektívu s 1,3-násobným optickým zoomom si môžete videoprojektor ViewSonic X1 bez problémov prispôsobiť miestnosti a zvoliť si optimálne miesto na premietanie obsahu. Ľahko nájdete pozíciu vhodnú na zaistenie správnej veľkosti obrazu.

Prístup k multimédiám vďaka Plug & Play

K projektoru ViewSonic X1 môžete pripojiť celý rad zariadení bez zložitej konfigurácie vďaka Plug & Play riešeniu. K dispozícii budete mať jeden USB-C, dva porty USB-A* a dva porty. Tie zaistia prístup k originálnemu obsahu v kvalite 4K. Inteligentný domáci projektor ViewSonic X1 tiež disponuje 11 GB miestnym úložiskom.

*Len jeden port USB typu A je možné použiť ako vstup zdroja

Prispôsobte si farebné profily svojmu vkusu

Pomocou cloudovej platformy môžete vytvárať, upravovať a zdieľať vami vytvorené farebné profily pre projektor ViewSonic X1. Môžete si stiahnuť aj inými ľuďmi vytvorený farebný profil a ten si ešte doladiť podľa seba.

Diaľkový ovládač s antibakteriálnou ochranou

V novom inteligentnom diaľkovom ovládaní je zabudovaný G senzor, ktorý spôsobí okamžité rozsvietenie ovládača keď ho zdvihnete. Skvelou novinkou je antibakteriálny povlak s iónmi striebra disponujúci antibakteriálnou ochranou certifikovanou TÜV.

Dataprojektor šetrí vaše oči

Dataprojektor ViewSonic X1 využíva reflexné svetlo odrážajúce sa od stien alebo premietacieho plátna. Kým svetlo dopadne do vašich očí, tak je už prakticky bez škodlivého modrého svetla, ktoré spôsobuje únavu očí pri dlhšom sledovaní.



Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
3 000 000:1 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
3 000 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,53 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
4,98 m Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Svietivosť
2 300 ANSI lm (1 840 ISO lm) Hotovo!
Svietivosť v ECO
2 300 ANSI lm Hotovo!
Životnosť
30 000 h (1 250 d) Hotovo!
Hlučnosť
31 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
218 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
2 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na strop, Na stôl, Na stenu Hotovo!
Funkcie
Zoom, 3D, 3D ready, Prehrávač multimédií, Napájanie z USB Hotovo!
Výbava
OS Android, Reproduktory, Vnútorná pamäť, Diaľkové ovládanie, HDR Hotovo!

Rozmery

Šírka
35,5 cm Hotovo!
Výška
12,1 cm Hotovo!
Hĺbka
24,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze na projektoru sledovat O2TV, přímo stáhnout do nej, abych nepotřeboval jiné zařízení? Dekuji

Zdravím, mohli byste mi prosim doporucit vhodný držak na tento projektor na protilehlou zed, nebo na strop ? Jaká je maximalní uhlopricka obrazu u tohoto projektoru ? Diky

Diskusia a poradňa k ViewSonic X1
Príslušenstvo pre ViewSonic X1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ViewSonic X1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ViewSonic X1 - Projektor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ViewSonic X1 - Projektor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ViewSonic X1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií