VIKING A350

Zobraziť katalóg
VIKING A350
Čistička vzduchu výkon 420 m3/hod, príkon 65 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 50 m2, maximálna hlučnosť 66 dB(A), minimálna hlučnosť 66 dB(A), filter: hepa a uhlíkový, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, zvlhčovač vzduchu, nočný režim, automatický režim, detský zámok, ionizácia vzduchu, pre alergikov, dotykový panel a senzor prachu
Kód:  VKNG0017 Produktové číslo:  CVA350 Stránky výrobcu

VIKING A350

Viking A350 je kombinovaná čistička, ktorá v sebe spája zvlhčovač, ionizér aj čističku vzduchu.Vďaka tomu vám zaistí dokonale čistý vzduch a navyše ešte zvlhčený vzduch, takže výrazne eliminuje výskyt alergénov a uľaví vám pri dýchaní. Vzhľadom na vysoký výkon je čistička tiež ideálna pre všetkých majiteľov domácich maznáčikov. O špičkové vyčistenie vzduchu sa stará sedemnásobná filtrácia, zatiaľ čo pre dokonalé prúdenie je k dispozícii 360° cirkulácia vzduchu. Či už chcete vyčistiť alebo zvlhčiť vzduch v spálni, detskej izbe či obývačke, kombinovaná čistička Viking A350 je pre vás ideálnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Viking A350

  • Možnosť diaľkového ovládania čističky vzduchu
  • Ideálne pre miestnosti s výmerou do 50 m2
  • Režim spánku zaistí dokonale čistý a zdravý vzduch pre kvalitný spánok
  • Senzor prachu, teploty a vlhkosti odhalí aj veľmi drobné prachové častice
  • Sedemnásobná filtrácia čistička vzduchu Viking A350 má sedemnásobnú filtráciu
  • Viking A350 v sebe spája zvlhčovač, ionizér aj čističku vzduchu
  • 360° cirkulácia vyčisteného vzduchu
  • Možnosť manuálneho aj automatického nastavenia filtrácie čističky vzduchu Viking A350

Čistička vzduchu Viking A350 má špičkovú filtráciu

Čistička vzduchu Viking A350 v sebe kombinuje zvlhčovač s ionizátorom vzduchu, vďaka čomu je výborným riešením pre všetky osoby trpiace alergiami. Vďaka sedemnásobnej filtrácii bude vzduch vždy dokonale vyčistený, čo ho zbaví aj tých najjemnejších prachových častíc. Čistička vzduchu Viking A350 disponuje 360° cirkuláciou čistého vzduchu pri výstupe a 180° pre nasávanie znečisteného vzduchu, vďaka čomu je zaistená špičková filtrácia v celej miestnosti.

Manuálne aj automatické nastavenie

Pri používaní čističky vzduchu Viking A350 možno vyberať medzi manuálnym a automatickým nastavením. Môžete manuálne voliť zo 4 stupňov rýchlosti filtrácie vzduchu, prípadne možno nastaviť systém AUTO MODE, ktorý automaticky prispôsobí rýchlosť filtrácie aj ionizácii v závislosti od aktuálnej kvality ovzdušia. Čističku Viking A350 je možné taktiež nastaviť na prevádzku na určitý čas, a vďaka diaľkovému ovládaču je jej ovládanie veľmi jednoduché. K dispozícii je tiež režim spánku, ktorý zaistí veľmi čistý vzduch s 10 000 000 iónmi na cm3, takže vám dopraje pohodlný a veľmi zdravý spánok.


Viking A350 má aj zvlhčovač vzduchu

Čistička vzduchu Viking A350 disponuje zvlhčovačom s technológiou prírodného odparovania cez vodný filter, ktorá sa stará o optimálny výkon 200 ml/h. Aktuálnu vlhkosť môžete navyše jednoducho regulovať vďaka praktickému zobrazeniu vlhkosti. Pre prehľadné zobrazenie informácií o izbovej teplote, dobe filtrácie či kvalite vzduchu je k dispozícii prehľadný dotykový displej.

Citlivý senzor na úpravu čistenia

Pre dokonalý prehľad o aktuálnej situácii je čistička vzduchu Viking A350 vybavená senzorom prachu, teploty a vlhkosti, ktorý detailne monitoruje aktuálny stav vzduchu, a podľa zistených hodnôt okamžite upravuje čistenie vzduchu. Vďaka kvalitnému spracovaniu je senzor veľmi citlivý, takže vie detegovať aj drobné častice prachu do veľkosti normy PM 2,5.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Príkon
65 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
420 ml/hod Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Príkon
65 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
420 ml/hod Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
24,5 mm Hotovo!
Šírka
39,1 cm Hotovo!
Výška
60,3 cm Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Proč nejsou filtry k sehnání po celé ČR k téhle čističce? obávám se že jsem zbytečně vyhodil peníze za čističku

Zdravím, prosím vás, čo je to za firmu? Nikde na nete som nič nenašiel. Neviete mi dať link na výrobcu? Ináč čistička vypadá luxusne.

Dobrý deň, mám túto čističku a chcem sa spýtať či je možné dať do nádobky zvlhčovača nejaký olej/esenciu vône? Nebude to robiť problém koli filtrácii pachov atď?

Dobrý den, jak vysoká je produkce ozónu u tohoto stroje, když je aktivní ionizace vzduchu? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, Kdy budou dostupné náhradní filtry?

Dobrý den, je možné na noc nejak kompletně zhasnout vše, co na tomto zařízení svítí? (čili pruh signalizace kvality, ale i hosní informační modré číslice atd.). Děkuji.

Při nákupu čističky jsou filtry součásti balení, nebo je třeba je dokoupit?

Dobrý den, jak tato čistička vzduchu snáší zvířecí chlupy? Děkuji moc za odpověď. MG

Dobrý den, jaké všechny filtry se v čističce VIKING A350 mění? Dále by mě zajímalo, co znamená CADR(PM) 420m3/h a CADR (formaldehyd) 68m3/h? Může zůstat zvlhčovat vzduchu vypnutý nebo běží automaticky s čističkou bez možnosti vypnutí? Děkuji Hořejš

Dobrý den, jaké konktrétní typy filtrů se vkládají do čističky Viking A350? Plus, jak často se tyto filtry mění? Děkuji Hořejš

Diskusia a poradňa k VIKING A350
Príslušenstvo pre VIKING A350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking A350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VIKING A350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VIKING A350. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VIKING A350.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií