Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh PLUS

Zobraziť katalóg
Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh PLUS
4,5 2 hodnotení
Štartovací zdroj – štartovací prúd 600 A, max. objem benzín 5 l a max. objem diesel 3 l, druhy výstupov: USB a Jack, počet výstupov: 4+,
Kód:  VKNG004b Produktové číslo:  CJSZ19YP Stránky výrobcu
Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh PLUS Predaj skončil

Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh PLUS

Potrebujete mať istotu, že sa vám pri cestovaní nevybije vaše zariadenie? Powerbank Viking Car Jump Starter Zulu 19 PLUS s výdržou 19 000 mAh perfektne poslúži na nabíjanie notebooku a zároveň na nabíjanie telefónu na výlete, dovolenke a aj všade tam, kde nie je na dosah elektrická sieť. Powerbank Viking súčasne skvele poslúži aj na naštartovanie auta či motocykla vo chvíli, keď vám nezostáva nič iné na výber. Powerbank Viking Car Jump Starter Zulu 19 PLUS disponuje piatimi výstupmi s možnosťou nabíjania viacerých zariadení naraz. S touto záložnou batériou s veľkou výdržou nemusíte mať strach, že nebudete mať k dispozícii elektrickú sieť na nabitie svojich elektronických prístrojov. Už spomínaná neobyčajná výdrž 19 000 mAh pre vás zariadi viac ako jedno nabitie batérie nielen mobilov, ale aj mnohých ďalších prístrojov. 

Kľúčové vlastnosti powerbanky Viking Car Jump Starter Zulu 19 19 000 mAh PLUS

  • Vysoká výdrž zaistená kapacitou 19 000 mAh
  • Výstupný prúd powerbanky: 3,5 A
  • Powerbank so schopnosťou naštartovania auta
  • Prijateľná hmotnosť: 510 g

Powerbank s vysokou kapacitou Viking Car Jump Starter Zulu 19, 19 000 mAh PLUS

Veľkokapacitnú batériu využijete najmä počas cestovania, na dovolenke, ale aj na chalupe starej mamy, ktorá nemá zavedenú elektrinu. Záložnú batériu Car Jump Starter Zulu 19 19 000 mAh PLUS jednoducho dobijete použitím nabíjačky, ktorú využívate na nabíjanie svojho mobilného telefónu. 

Pripojte k powerbanke Viking PLUS viacero zariadení naraz

Pre zaistenie vášho pohodlia má powerbank Viking PLUS ešte ďalšiu funkciu, ktorou je schopnosť dobíjania niekoľkých prístrojov súčasne za pomoci štyroch výstupov typu USB a ďalšieho konektora typu jack s rozmermi 5,5 mm/2,1 mm.

Doplňujúce informácie:

Maximálny objem motora pre štart pomocou powerbanky:

  • Benzínový motor: max. 5,0 l
  • Naftový motor: max. 3,0 l

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
180 mm (18 cm) Hotovo!
Výška
35 mm (3,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
85 mm (8,5 cm) Hotovo!
Kapacita
19 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A, DC Hotovo!

Rozmery

Šírka
180 mm (18 cm) Hotovo!
Výška
35 mm (3,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
85 mm (8,5 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
19 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A, DC Hotovo!
Celkový počet výstupov
4+ Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
3,5 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
19 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Displej, LED svietidlo Hotovo!
Farba
Čierna, Žltá Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety, Notebooky, Na naštartovanie vozidla Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
510 g Hotovo!

Štartovací prúd

Štartovací prúd
600 A Hotovo!

Max. objem

Max. objem benzín
5 l Hotovo!
Max. objem diesel
3 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tak jen malá zkušenost s nákupem této powerbanky. Zakoupil jsem jako "rozbaleno", přičemž Alza tvrdí: "Rozbaleno - nové zboží v perfektním stavu a s plnou zárukou. Pouze došlo k otevření původního balení, má náhradní obal či bylo zboží vráceno jinými zákazníky například jako dárek, který se netrefil do vkusu." V balení chyběla redukce USB - micro/lightning atd., která je popisovaná v návodu. Podal jsem reklamaci s žádostí o dodání chybějící redukce. Když se pár dnů nic nedělo, donesl jsem zboží tak, jak jsem ho dostal, do Holešovic, kde jsem se nestačil divit. Podle zaměstnance Alzy "se stává, že u rozbaleného zboží něco chybí" a reklamaci by nedával velké šance na uznání. Navíc i kdyby ji uznali, musel bych u nich nechat kompletní powerbanku ležet kdovíjak dlouho. Je to NOUZOVÁ jumpstarter powerbanka! Lidi si ji kupují aby nezůstali někde viset, když jim vypoví službu baterka v autě. Když ji nechám ležet měsíc na reklamacích tak asi moc neplní svůj nouzový účel, že ano.

Nefungujú mi bočné LED ale len stredné biele. Je to úmysel (menšia kolotočáreň) alebo dôvod na reklamáciu? Ďakujem.

Má v príslušenstve v kufríku kompresor?

Bude to zrejme total Čína ale zrejme najlepší powerbankstarter v Alza. Mal som pred rokom zakúpenú podobnú štartovaciu powerbanku v čiernej farbe a bola nefunkčná tak som ju vrátil. Hádam to po roku fixli. Ak nakopla staré 1.9TDI, tak by mohla zvládnuť aj Citroen 2.0HDI. Otázka znie. Máte v Alza lepšiu Powerbanku so štartovacími káblami ako je táto alebo toto je zatiaľ top? Podmienka: Do hmotnosti max 900g aby som ju mohol so sebou voziť aj na motorke prípadne nakopnúť vybité auto. Vďaka

Dobrý den, zajímalo by mne, jak mohu nastartovat auto zdrojem, který uvádí výstupní proud 1A, když běžné hodnoty startovacího proudu pro benzínové motory jsou 400A, pro dieselové motory 630A. Děkuji.

Prodáváte za tu cenu powerbanku nebo i ten kufřík s dalším (nepopisovaným) obsahem?

Dobrý deň, ake dlhe su startovacie kable? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh PLUS
Príslušenstvo pre Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000mAh PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000mAh PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000mAh PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000mAh PLUS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií