PET Siguro kuchyňský robot

VIKING KJ1000

Zobraziť katalóg
VIKING KJ1000
5 1 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 1000 m3/hod, príkon 85 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 120 m2, maximálna hlučnosť 69 dB(A), minimálna hlučnosť 34 dB(A), filter: hepa, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim, automatický režim, detský zámok a ionizácia vzduchu
Kód:  VKNG0019 Produktové číslo:  CVKJ1000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VIKING KJ1000

Čistička vzduchu Viking KJ1000 je dokonalým prostriedkom na zaistenie čistého a zdravého vzduchu vo vašej domácnosti. Vďaka 2 súpravám štvorstupňových filtrácií dokáže čistička zlikvidovať až 99,97 % prachových častíc a ďalších alergénov. Na vyčistenie vzduchu vo všetkých častiach miestnosti je k dispozícii kvalitná cirkulácia, zatiaľ čo na maximálnu mieru vyčistenie dohliada citlivý laserový senzor od spoločnosti Honeywell. Čističku vzduchu Viking KJ 1000 je možné navyše ľahko ovládať prostredníctvom Wifi a pri ovládaní môžete zvoliť z automatického či manuálneho nastavenia.

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Viking KJ1000

  • Výkonná cirkulácia pre jednoduché čistenie vzduchu v celej miestnosti
  • Kvalitná filtrácia vzduchu zaistí dokonalé výsledky
  • Citlivý laserový senzor čističky vzduchu Viking KJ1000 od spoločnosti Honeywell
  • Vysoký čistiaci výkon CADR až 1 000 m3/h
  • Farebný LED panel čističky vzduchu Viking KJ1000 na zobrazenie aktuálnej kvality vzduchu
  • Kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a kvalitne spracované kolieska
  • Možnosť ovládania prostredníctvom Wifi
  • Systém AUTO MODE pre automatické nastavenie rýchlosti čistenia vzduchu
  • Čistička vzduchu Viking KJ1000 má Režim spánku

Špičková filtrácia čističky vzduchu Viking KJ1000

Čistička vzduchu Viking KJ1000 disponuje 2 sadami štvorstupňových filtrácií vrátane HEPA filtra a uhlíkového filtra, vďaka ktorým bezpečne zbaví vzduch prachu, baktérií a ďalších alergénov, a to s extrémne vysokou účinnosťou až 99,97 %. Čistička vzduchu Viking KJ1000 si bez problémov poradí aj s dymom, chemickými plynmi či zákernými baktériami. Čistička vzduchu Viking KJ1000 je vybavená zabudovaným ionizátorom, ktorého záporne nabité ióny sa postarajú o zdravý a čistý vzduch v každej situácii.

Kvalitný cirkulačný systém

Pre efektívne nasávanie znečisteného vzduchu je čistička Viking KJ1000 vybavená špičkovou cirkuláciouProstredníctvom 2 bočných vstupov sa znečistený vzduch nasáva dovnútra čističky a po následnom prefiltrovaní vychádza vyčistený vzduch von veľkým stredovým otvorom. Vďaka tomu vám čistička vzduchu Viking KJ1000 zaručí vysokú kvalitu vzduchu vo všetkých miestnostiach.

Čistička vzduchu Viking KJ1000 má vysoký výkon, ktorý zaistí dokonalé výsledky

Pre výborné výsledky pri práci disponuje čistička vzduchu Viking KJ1000 vysokým čistiacim výkonom CADR až 1 000 m3/h, takže sa ideálne hodí aj pre väčšie plochy s výmerou do 120 m2. Jednoduché a rýchle ovládanie čističky vzduchu Viking KJ1000 zaisťuje prehľadný ovládací panel, zatiaľ čo o aktuálnej kvalite vzduchu vás informuje farebný LED panel, ktorý mení farbu v závislosti od množstva nečistôt vo vzduchu.

Ovládanie čističky vzduchu pomocou Wifi

Čistička vzduchu Viking KJ1000 môže byť ovládaná diaľkovo prostredníctvom Wifi a aplikácie v smartfóne. Čistička vyniká nízkou hmotnosťou a kompaktnými rozmermi, ktoré spolu s kvalitne spracovanými kolieskami umožňujú ľahkú a rýchlu manipuláciu. Pre presné informácie o kvalite vzduchu je k dispozícii citlivý laserový senzor od spoločnosti US Honeywell, ktorý automaticky prispôsobí rýchlosť čistenia v závislosti od nameraných hodnôt. Senzor si bez problémov poradí aj s veľmi jemnými prachovými časticami do normy PM 2,5.

Čistička Viking KJ1000 umožní automatické aj manuálne nastavenie filtrácie

Pri používaní čističky Viking KJ1000 možno voliť z 2 variantov filtrácie vzduchuPrvý z nich je možnosť manuálneho výberu až zo 6 rýchlostí, druhý potom systém AUTO MODE, ktorý sám vyberie ideálnu rýchlosť filtrácie v závislosti od aktuálnej kvality vzduchu. Pre kvalitný a zdravý spánok slúži takisto praktický režim spánku, ktorý vám zaistí dokonale čistý vzduch s až 10 000 000 iónmi na cm3.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
85 W Hotovo!
Vzduchový výkon
1 000 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
120 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
69 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat,kde se dají koupit náhradní filtry k této čističce? Děkuji za odpověď

cisticka stale pipa, nenasli sme ale dovod

ešte som sa chcel spýtať ďalšiu dôležitú vec, pri konkurenčných značkách sa uvádza že efektívne odstraňujú z ovzdušia aj vírusy, ktoré sú každý rok čoraz populárnejšie a rozšírenejšie, no pri tomto produkte som nenašiel o filtrácii vírusov žiadnu zmienku, teda nie je to tam ani spomenuté. Je to tak isto účinná filtrácia vírusov ako majú konkurenčné produkty (Philips Dual Scan, alebo Leitz TruSens) čo sa filtrácie vírusov týka ?

Dobry den.kupili sme od Alza.sk cisticku a potrebovala by som meno applikacie na sparovanie na wifi.dakujem

Dobrý den, už jsou v nabídce náhradní filtry a jak často se musí vyměňovat? Děkuji čiháková.

Dobrý večer aká veľká je čistička a akú má váhu

Diskusia a poradňa k VIKING KJ1000
Príslušenstvo pre VIKING KJ1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking KJ1000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VIKING KJ1000.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií