AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

VIKING KJ600

Zobraziť katalóg
VIKING KJ600
5 1 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 600 m3/hod, príkon 65 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 72 m2, maximálna hlučnosť 59 dB(A), minimálna hlučnosť 24 dB(A), filter: hepa a uhlíkový, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim, automatický režim, detský zámok a ionizácia vzduchu
Kód:  VKNG0018 Produktové číslo:  CVKJ600 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VIKING KJ600

Čistička vzduchu Viking KJ600 je dokonalým prostriedkom na zaistenie čistého a zdravého vzduchu vo vašej domácnosti. Vďaka 2 súpravám štvorstupňových filtrácií dokáže čistička zlikvidovať až 99,97 % prachových častíc a ďalších alergénov. Na vyčistenie vzduchu vo všetkých častiach miestnosti je k dispozícii kvalitná cirkulácia, zatiaľ čo na maximálnu mieru vyčistenia dohliada citlivý laserový senzor od spoločnosti Honeywell. Čističku vzduchu Viking KJ600 je možné navyše ľahko ovládať prostredníctvom Wifi, a pri ovládaní môžete ľahko vyberať z možnosti automatického alebo manuálneho nastavenia.

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Viking KJ600

  • Výkonná cirkulácia pre jednoduché čistenie vzduchu v celej miestnosti
  • Kvalitná filtrácia vzduchu pre dokonalé výsledky
  • Citlivý laserový senzor čističky vzduchu Viking KJ600 od spoločnosti Honeywell
  • Vysoký čistiaci výkon CADR až 600 m3/h
  • Farebný LED panel čističky vzduchu Viking KJ600 na zobrazenie aktuálnej kvality vzduchu
  • Kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a kvalitne spracované kolieska
  • Možnosť ovládania prostredníctvom Wifi
  • Systém AUTO MODE pre automatické nastavenie rýchlosti čistenia vzduchu

Špičková filtrácia čističky vzduchu Viking KJ600

Čistička vzduchu Viking KJ600 disponuje 2 sadami štvorstupňových filtrácií vrátane HEPA filtra, vďaka ktorým bezpečne zbaví vzduch prachu, baktérií a ďalších alergénov, a to s extrémne vysokou účinnosťou až 99,97 %. Čistička si bez problémov poradí aj s dymom, plynmi či zákernými baktériami. Čistička vzduchu Viking KJ600 je vybavená zabudovaným ionizátorom, ktorého záporne nabité ióny sa postarajú o zdravý a čistý vzduch v každej situácii.

Čistička vzduchu Viking KJ600 má kvalitný cirkulačný systém

Pre efektívne nasávanie znečisteného vzduchu je čistička Viking KJ600 vybavená špičkovou cirkuláciouProstredníctvom 2 bočných vstupov je znečistený vzduch nasávaný dovnútra čističky, a po následnom prefiltrovaní vychádza vyčistený vzduch von veľkým stredovým otvorom. Vďaka tomu vám čistička Viking KJ600 zaručí vysokú kvalitu vzduchu vo všetkých miestnostiach.

Vysoký výkon pre dokonalé výsledky

Pre výborné výsledky pri práci disponuje čistička vzduchu Viking KJ600 vysokým čistiacim výkonom CADR až 600 m3/h, takže sa ideálne hodí aj pre väčšie plochy s výmerou do 72 m2. Jednoduché a rýchle ovládanie čističky vzduchu Viking KJ600 zaisťuje prehľadný ovládací panel, zatiaľ čo o aktuálnej kvalite vzduchu vás informuje farebný LED panel, ktorý mení farbu v závislosti od množstva nečistôt vo vzduchu.

Čistička Viking KJ600 umožní ovládanie pomocou WiFi

Čistička vzduchu Viking KJ600 môže byť ovládaná diaľkovo prostredníctvom WiFi a aplikácie v smartfóne. Čistička vyniká nízkou hmotnosťou a kompaktnými rozmermi, ktoré spolu s kvalitne spracovanými kolieskami umožňujú ľahkú a rýchlu manipuláciu. Pre presné informácie o kvalite vzduchu je k dispozícii citlivý laserový senzor od spoločnosti US Honeywell, ktorý automaticky prispôsobí rýchlosť čistenia v závislosti od nameraných hodnôt. Senzor si bez problémov poradí aj s veľmi jemnými prachovými časticami do normy PM 2,5.

Automatické aj manuálne nastavenie filtrácie

Pri používaní čističky Viking KJ600 možno voliť z 2 variantov filtrácie vzduchuPrvý z nich je možnosť manuálneho výberu až zo 6 rýchlostí, druhý potom systém AUTO MODE, ktorý sám vyberie ideálnu rýchlosť filtrácie v závislosti od aktuálnej kvality vzduchu. Pre kvalitný a zdravý spánok slúži takisto praktický režim spánku, ktorý vám zaistí dokonale čistý vzduch s až 10 000 000 iónmi na cm3.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
65 W Hotovo!
Vzduchový výkon
600 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
72 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
59 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakúpil som od Vás čističku vzduchu Viking KJ600 a neviem nájsť aplikáciu na jej ovládanie mobilom prostredníctvom wifi. Viete mi s týmto problémom poradiť?

Dobrý den, je možné vypnout ionizaci vzduchu? Děkuji.

Dobrý den, zakoupil jsem čističku Viking KJ600, zajímala by mě cena náhradních filtrů, a kde je možné zakoupit. Nemohu na alze najít. Děkuji ! Staněk

Diskusia a poradňa k VIKING KJ600
Príslušenstvo pre VIKING KJ600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking KJ600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VIKING KJ600.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií